Αυτά είναι τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα σαν της JLo
Trends

Αυτά είναι τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα σαν της JLo

Δεν θέλει κόπο, θέλει μόνο 5 βήματα!

Η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ και το μόνο που μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι ότι… δεν γίνεται να είναι 50 ετών. Πρέπει να κοιμάται στο ψυγείο! Εμείς δεν είμασταν έτσι ούτε στα 30 μας και γι᾽αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε μία έρευνα: Ποιο να ήταν άραγε το μυστικό της; Το είχε αποκαλύψει;

https://www.instagram.com/p/CIBrHrYJ72B

Λεπτομερώς το μυστικό της νεότητας δεν το μάθαμε γιατί η JLo απλά έχει κερδίσει τη γεννετική λοταρία. Αυτό που μάθαμε ωστόσο είναι μερικά μυστικά που κάνουν τη διαφορά. Τι κάνει λοιπόν η JLo το οποίο μπορούμε να κάνουμε και εμείς που έχουμε αυτά τα γονίδια; Αρχικά πρέπει να κοιμόμαστε!

https://www.instagram.com/p/CH6YliCp0on

Σε συνέντευξή της έχει πει ότι προσπαθεί να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και το ιδανικό είναι 10. Μαζί της συμφωνούν οι δερματολόγοι και εμείς θα το κάναμε αλλά δεν έχουμε πάντα αυτή την πολυτέλεια. Είναι όμως το πιο ανέξοδο tip μαζί με το άφθονο νερό που είναι αυτονόητο. Η JLo όμως ορκίζεται και στο γλυκολικό οξύ.

Το προτιμά για την εβδομαδιαία της απολέπιση και εμείς το λατρεύουμε γιατί κάνει την επιδερμίδα απίθανα απαλή. Μην σε τρομάξει το ότι είναι ένα οξύ, μπορείς να το εντάξεις στη ρουτίνα σου και αυτές οι αμπούλες είναι ό, τι πρέπει.

https://www.instagram.com/p/CDWfr8dpdXV

Κάτι ακόμα που αποκάλυψε στη συνέντευξή της η Jennifer είναι το πόσο προστατεύει το δέρμα της από τον ήλιο και αυτό στο έχουμε τονίσει και εμείς. Το αντηλιακό πρέπει να είανι φ´θλος μας όλο το χρόνο γιατί είναι αυτό που μας προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Έχουμε λοιπόν πολύ ύπνο, πολύ νερό, απολέπιση με γλυκολικό οξύ και αντηλιακό… Ναι, εντάξει και τέλεια γονίδια αλλά όλα τα παραπάνω είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως η Jennifer, τι λες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved