Η μέρα που απέκτησα λεία και λαμπερά μαλλιά
Trends

Η μέρα που απέκτησα λεία και λαμπερά μαλλιά

…και έγιναν μεταξένια, απαλά, super smooth!

Δύσκολο πράγμα τα σγουρά μαλλιά. Το να τα τιθασεύεις δεν είναι καθόλου εύκολο. Τουλάχιστον, αυτή είναι η περίπτωση, όταν δεν έχεις βρει τη «μαγική» συνταγή που να μπορεί, όχι μόνο να τα ελέγχει, αλλά και να αναδεικνύει όλη την εξωτική τους ομορφιά.

Προσωπικά μιλώντας, χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, ώστε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Να έρχεται το πρωινό ξύπνημα και να μη διστάζω να πλησιάσω στον καθρέφτη για να αποφύγω ένα αποτέλεσμα που δεν είχα επιλέξει το προηγούμενο βράδυ, αλλά να ανυπομονώ να δω το τέλειο «σπάσιμο» χωρίς ίχνος φριζαρίσματος. Για αυτό, έπρεπε να συναντήσω τη σειρά TRESemmé Keratin Smooth με Κερατίνη και έλαιο Marula.

schoina tresemme keratin hair challenge 3

Το φριζάρισμα ήταν πάντα ο εχθρός μου. Όσο και να πάλευα μαζί με τα μαλλιά μου ενάντια στο καθιερωμένο τότε πρόβλημα, κάθε προσπάθεια έπεφτε στο κενό. Ό,τι προϊόν και να δοκίμαζα, όσες εφαρμογές και να έκανα, ήταν λες και το φριζάρισμα φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Καμία αντίδραση, καμία μετακίνηση από τις πεποιθήσεις του. Κι η δική μου απελπισία να μεγαλώνει φορά με τη φορά, ανήμπορη να καταλάβει τι λάθος έκανε και τα μαλλιά αντιδρούσαν με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved