Βάσω Νακοπούλου: Η makeup artist της Δέσποινας Βανδή μας αποκαλύπτει τα μυστικά της
Trends

Βάσω Νακοπούλου: Η makeup artist της Δέσποινας Βανδή μας αποκαλύπτει τα μυστικά της

Επικοινωνήσαμε μαζί της και μάθαμε τα πάντα

Η Βάσω Νακοπούλου είναι ένα από τα πιο γλυκά και καλά παιδιά του χώρου της ομορφιάς. Πάντα χαμογελαστή, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, έχει γίνει η makeup artist που εμπιστεύονται μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities και ουσιαστικά έχει δημιουργήσει το signature look τους. Αυτή είναι και η μεγάλη της επιτυχία. Πάρε για παράδειγμα τη Δέσποινα Βανδή. Το μακιγιάζ της είναι χαρακτηριστικό χωρίς όμως να γίνεται βαρετό. Μας εντυπωσιάζει αλλά έχει συγκεκριμένη δομή και ξέρουμε ότι είναι το μακιγιάζ της Δέσποινας. Με τον ίδιο όμως τρόπο, ξέρουμε ότι το έχει κάνει και η Βάσω. Η δουλειά της «μιλάει» από μόνη της αλλά αποφασίσαμε να μιλήσουμε και εμείς μαζί της για να μάθουμε τα πάντα για αυτή αλλά και για το μακιγιάζ της Δέσποινας.

https://www.instagram.com/p/CGr5ZdQgD82

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθούσα το χόμπι μου σαν επάγγελμα» είπε και συνέχισε: «Το 2004 τελείωσα τη σχολή του επαγγελματικού μακιγιάζ όπου πήγα καθαρά από χόμπι. Ουσιαστικά όμως, όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να γίνω εθελοντής στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004. Εκεί με επέλεξαν για ομαδάρχη του body painting των θεών του Ολύμπου. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα και εκεί ήταν που λάτρεψα την τέχνη του μακιγιάζ» και τα υπόλοιπα για τη Βάσω –όπως λένε- είναι ιστορία. Έπειτα ήρθαν οι θεατρικές παραστάσεις, η δουλειά στην τηλεόραση και δεν άργησαν να ακολουθήσουν τα λαμπερά σόου που οδήγησαν σε editorial και εξώφυλλα περιοδικών αλλά και σε celebrity συνεργασίες. Μία από αυτές ήταν και εκείνη με τη Δέσποινα Βανδή.

«Η συνεργασία μου με τη Δέσποινα είναι από τις μεγαλύτερες και από τις πιο πετυχημένες, ξεκάθαρα. Η σχέση μας στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Ξέρεις, μερικούς ανθρώπους νιώθουμε τυχεροί που τους γνωρίζουμε και τους έχουμε στη ζωή μας. Η Δέσποινα είναι ένας από αυτούς για εμένα. Μου δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και έτσι με κάνει να ξεπερνώ κάθε φορά τον εαυτό μου για εκείνη και για εμένα» και φυσικά το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και φαίνεται σε κάθε εμφάνιση της Δέσποινας. Όπως είπαμε και νωρίτερα, είναι από τις celebrities που έχουν δικό του, signature μακιγιάζ και όπως καταλαβαίνουμε από τα λεγόμενα της Βάσως, είναι ένα προϊόν συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό το signature μακιγιάζ;

«Το μακιγιάζ που είναι σήμα κατατεθέν της Δέσποινας είναι τα εκφραστικά μάτια, γεμάτα πάθος γιατί έτσι ακριβώς είναι και η προσωπικότητά της. Τα χείλη είναι συνήθως σε nude αποχρώσεις αφού κυριαρχεί πάντα το βλέμμα» μας είπε η Βάσω αλλά θέλαμε όλες τις λεπτομέρειες ΚΑΙ τα αγαπημένα τους προϊόντα γι᾽αυτό συνέχισε: «Μου αρέσει το περίγραμμα των ματιών της να έχει ένταση και βάθος και να έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα τους ώστε να γίνεται το βλέμμα πιο μυστηριώδες και σαγηνευτικό. Αυτό το πετυχαίνω είτε με μαύρο, μαλακό μολύβι khol το οποίο σβήνω απαλά για να μην φαίνεται σκληρό είτε με μία σκούρα σκιά την οποία δουλεύω με τον ίδιο τρόπο» είπε η Βάσω καθώς κρατούσαμε σημειώσεις.

«Έπειτα, το look στα μάτια ολοκληρώνεται με σκιές. Δουλεύω γήινες σκιές σε όλο το βλέφαρο, από τη ρίζα των βλεφαρίδων ως και το τελείωμα του κινητού βλεφάρου και έτσι πετυχαίνω το σωστό βάθος που δεν φαίνεται σκληρό. Η μάσκαρα φυσικά δεν λείπει ποτέ και η αγαπημένη μου αλλά και της Δέσποινας είναι η Hypnôse Drama της Lancôme» κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πώς γίνεται το αποτέλεσμα να είναι τόσο Δέσποινα όσο είναι και Βάσω και καταλαβαίνεις και εσύ γιατί ανυπομονούμε να τη δούμε κάθε Σάββατο στο J2U. Δεν την αποδεσμεύσαμε όμως πριν μας αποκαλύψει τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

«Λατρεύω το Reve de Miel lip balm της Nuxe. Ενυδατώνει μοναδικά τα χείλη. Το αγαπημένο μας μεικάπ είναι το Air Finish Long Lasting Makeup της Radiant και το αγαπημένο μας nude κραγιόν είναι το Retro Matte Liquid στην απόχρωση Lade Be Good της MAC» εννοείται τα έχουμε βάλει όλα στο ηλεκτρονικό μας καλάθι και θα μιλήσουμε ξανά με τη Βάσω για να μας αποκαλύψει tips και προϊόντα.

Αν θέλουμε όμως να κρατήσεις ένα πράγμα από αυτή τη συνέντευξη με την υπέροχη Βάσω είναι ότι όλα είναι προϊόν συνεργασίας και όταν υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο και να ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved