Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα για το 2021
Trends

Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα για το 2021

Δεν το λέμε εμείς, οι τάσεις το λένε και οι αγαπημένες μας celebrities

Έχουν περάσει κάμποσες ημέρες από την πρωτοχρονιά που με τόση λαχτάρα περιμέναμε. Το 2021 είναι επιτέλους εδώ και μαζί του φέρνει αισιοδοξία και νέα ξεκινήματα. Ξέρουμε, ξέρουμε, ξεκίνησε περίεργα αυτή η χρονιά αλλά, έχουμε στείλει τόση θετική ενέργεια που θα δεις ότι θα εξελιχθεί πανέμορφα. Και μιας που το έφερε η κουβέντα, ας μιλήσουμε για την ομορφιά και τα κουρέματα. Τα μαλλιά μας άλλωστε υπέφεραν με τα κομμωτήρια κλειστά για το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης χρονιάς. Τι επιφυλάσσουν οι τάσεις για το νέο έτος; Ποια είναι τα πιο hot κουρέματα για το 2021; Οι αγαπημένες μας celebrities tα έχουν κάνει ήδη…

Φαίη Σκορδά: Φιλάρισμα και αφέλειες
Είναι το κούρεμα που κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πολύ πιο πλούσια και τους δίνει τέλεια υφή. Μην φοβηθείς τις αφέλειες, θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου και αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά θα σου δώσουν πολύ περισσότερο τύπο και στιλ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Curtain bangs
Είναι οι μακριές αφέλειες που πάνε σε όλες και χρειάζονται τη λιγότερη δυνατή συντήρηση. Είναι άρα το τέλειο κούρεμα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να μην σε νοιάζει πόσος καιρός θα περάσει ανάμεσα στα ραντεβού σου για κούρεμα.

Βίκυ Καγιά: Κοντό καρέ
Είναι το κούρεμα που μάλλον δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και πάει σε όλες. Φέτος μάλιστα είναι η χρονιά για να το τολμήσεις καθώς θα φρεσκάρει τα μαλλιά σου, θα τα δυναμώσει και πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σαν super woman, πίστεψέ μας. Και ναι, πάει σε όλες, αρκεί να βρεις το σωστό μήκος για εσένα…

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ίσιο κούρεμα
Δεν χρειάζεται συντήρηση και είναι ό, τι πρέπει για μαλλιά άγρια που αποκτούν όγκο χωρίς να το θέλεις. Θα σε βολέψει πολύ στο καθημερινό styling και μπορείς να το συνδυάσεις με χωρίστρα στο πλάι αλλά και να παίξεις με πολλά διαφορετικά χτενίσματα.

Τάμτα: Σγουρές αφέλειες
Ναι, μπορείς να πεις ότι το 21᾽είναι η χρονιά της αφέλειας αφού έχουν γίνει τάση ακόμα και για τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Μάλιστα, προβλέπουμε να γίνεται super trend το συγκεκριμένο συνεπώς, αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά go for it!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved