Η ιστορία πίσω από τη συλλογή γραμματοσήμων της Βασίλισσας Ελισάβετ
Trends

Η ιστορία πίσω από τη συλλογή γραμματοσήμων της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τι κρύβεται πίσω από την αγαπημένη συλλογή της βασίλισσας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποιο αγαπημένο χόμπι. Και ειδικά αυτή την περίοδο που η καραντίνα μάς έχει κάνει να μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι, οι αναζήτηση μιας ευχάριστης δραστηριότητας για να περάσει η ώρα μας είναι ό,τι καλύτερο και δημιουργικό.

Όπως λοιπόν όλοι οι κοινοί «θνητοί» έτσι και οι βασιλείς με την πάροδο των ετών έχουν δείξει τη δική τους ιδιαίτερη αγάπη σε ένα χόμπι. Μια από αυτούς είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', που μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη της για τη συλλογή γραμματοσήμων.

Βλέποντας ότι η συλλογή της χρονολογείται από τα τέλη του 1800, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος ρόλος στον βασιλικό οίκο ώστε να διατηρηθεί η προσωπική συλλογή γραμματοσήμων της Βασίλισσας υπό έλεγχο.

Αυτή η συγκεκριμένη θέση μέσα στο Παλάτι, (όποιος την κατέχει είναι γνωστός ως Φύλακας της Βασιλικής Φιλοτελικής Συλλογής) απαιτεί ένα αφοσιωμένο άτομο που θα διατηρεί και θα φυλάσσει τη συλλογή. Αυτός ο ρόλος μέχρι πρότινος ήταν του Michael Sefi, ο οποίος ανέλαβε τη θέση από τον προκάτοχό του, John Marriott το 2003.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved