Οι γυναίκες άνω των 40 στο Hollywood ΔΕΝ έχουν πανάδες και σου εξηγούμε το γιατί
Trends

Οι γυναίκες άνω των 40 στο Hollywood ΔΕΝ έχουν πανάδες και σου εξηγούμε το γιατί

Διάβασε τι κάνουν και ποια προϊόντα χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν αυτή την ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα

Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Cate Blanchett… Αυτές δεν είναι παρά ελάχιστες από τις super λαμπερές γυναίκες του Hollywood που έχουν περάσει τα 40 και είναι πιο όμορφες από ποτέ. Ναι, ασφαλώς και έχουν κάνει κάποιες επεμβατικές θεραπείες όπως το botox όμως δεν είναι αυτό που τις κάνει να δείχνουν τόσο φρέσκιες και δροσερές. Ενώ οι ρυτίδες μαρτυρούν την ηλικία μας, οι πανάδες επηρεάζουν τη φρεσκάδα μας και η προστασία από αυτές είναι εξίσου σημαντική με την αντιρυτιδική προστασία. Θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Όταν χαμογελάς σχηματίζονται λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου (και αλλού στο πρόσωπο) και έτσι πρέπει να γίνεται. Με το botox και τις κατάλληλες κρέμες στοχεύουμε στην επανόρθωση, τη μείωση και την προστασία από τις ρυτίδες (έκφρασης ή μη) αλλά όχι στην εξαφάνισή τους. Οι ρυτίδες βλέπεις είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και, ενώ μαρτυρούν την ηλικία μας δεν μας κάνουν να δείχνουμε λιγότερο φρέσκιες. Αυτό που επηρεάζει τη φρεσκάδα μας είναι οι πανάδες!

Οι πανάδες ΔΕΝ είναι κάτι το φυσιολογικό και δεν πρέπει να τις μπερδεύεις με τις φακίδες. Οι πανάδες δημιουργούνται στην επιδερμίδα κυρίως εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, λόγω ορμονικών διαταραχών ή παθήσεων όπως η ακμή. Είναι σημάδια γκρι ή καφέ και εμφανίζονται σε σημεία όπως το άνω χείλος, το μέτωπο και τα μάγουλα. Οι πανάδες λοιπόν είναι αυτές που μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα και τη συνολική εικόνα μας να δείχνει πιο θαμπή, πιο κουρασμένη, πιο ταλαιπωρημένη.

Οι πανάδες επίσης είναι και αυτό που δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι κυρίες του Hollywood. Ενώ αναπόφευκτα κάποιες ρυτίδες υπάρχουν στα πρόσωπά τους, οι πανάδες απουσιάζουν και γι᾽αυτό πάντοτε δείχνουν φρέσκιες και ίσως πιο νέες από ότι είναι. Στόχος μας λοιπόν σήμερα είναι να σου πούμε πώς προστατεύονται από τις πανάδες για να το κάνεις και εσύ. Ναι, προφανώς και έχουν πρόσβαση στους καλύτερους δερματολόγους και στα πιο ακριβά προϊόντα αλλά οι πανάδες δεν θέλουν χρήματα για να εξαφανιστούν! Θέλουν επιμέλεια, αντηλιακό και κάποιους ορούς.

Το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει πάντοτε να κάνεις είναι να φοράς αντηλιακό. Χειμώνα και καλοκαίρι. Όλη μέρα και να το ανανεώνεις συχνά. Έπειτα, πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου έναν λευκαντικό ορό ο οποίος θα αναλάβει να «σβήσει» τις πανάδες που μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται και θα σε προστατεύσει από νέες. Τέλος, πρέπει να βάλεις στη ρουτίνα σου τα οξέα αλλά αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται μόνο του ανάπτυξη γι᾽αυτό σήμερα θα σου δείξουμε τα λευκαντικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχεις ορατό αποτέλεσμα αν είσαι επιμελής με το αντηλιακό σου και τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ρίξε μία ματιά και μείνε συντονισμένη για το κεφάλαιο οξέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved