Στεφανία Λυμπερακάκη: O makeup και hairstylist της μας αποκάλυψε μυστικά για το look της!
Trends

Στεφανία Λυμπερακάκη: O makeup και hairstylist της μας αποκάλυψε μυστικά για το look της!

Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη διαγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/05 στον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/05. 

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας έκλεψε τις εντυπώσεις on stage και το gossip-tv έμαθε όλα τα μυστικά της εμφάνισής της.

Διάβασε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε και τι κάνει για να διατηρήσει αναλλοίωτο το look στη σκηνή.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι το δροσερό κορίτσι που μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Last Dance». Έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις από την πρόβα και απόψε θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στο Rotterdam. Τα βλέμματά μας συνεπώς ήταν μοιραία καρφωμένα στην σκηνή του Ahoy Arena περιμένοντας να τη δούμε να λάμπει. Έχοντας κλέψει ήδη τις εντυπώσεις από τις πρόβες, η 18χρονη Στεφανία πέρασε εννοείται στην επόμενη φάση και μέχρι να έρθει η ώρα να την απολαύσουμε στη σκηνή του τελικού είπαμε να μιλήσουμε με τον hair and makeup artist που επιμελήθηκε το look της ώστε να μας αποκαλύψει μυστικά και tips.

Ο Ολλανδός Paul Benjamin είναι ένας από τους κορυφαίους makeup artists στην χώρα του και ΄συνεργάζεται με τη Στεφανία Λυμπερακάκη τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα looks με τα οποία έχει εμφανιστεί στη σκηνή, σε video clips και events και δέχτηκε να μας αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες από το look της νεαρής Στεφανίας που έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά μας ήδη. Πρώτα από όλα του ζητήσαμε tips για να αντιγράψουμε το αψεγάδιαστο, super fresh μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CPF0rFsgsiY

«Θα σου πω ένα μυστικό, είναι αυτό που κάνω στο πρόσωπο της Στεφανίας και έχει αυτό το δροσερό look. Πρώτα από όλα δημιουργώ μία τέλεια βάση με το foundation και από πάνω ταμπονάρω λίγο… κραγιόν. Κάνω πάρα πολύ καλό blending και συνεχίζω με το περίγραμμα των χειλιών της. Της βάζω ένα nude μολύβι κάνοντας πολύ ελαφρύ overlining και περνώντας το χρώμα από όλη την επιφάνεια των χειλιών. Από πάνω περνώ ένα διάφανο gloss Για φρέσκο και ζουμερό αποτέλεσμα. Τέλος, χτενίζω τα φρύδια της με λίγο διάφανο gel και προσθέτω στρατηγικά ζωγραφιστά τριχάκια όπου χρειάζεται γέμισμα με μία πομάδα φρυδιών και πολύ λεπτό πινέλο» μας είπε ο Paul.

Ασφαλώς, η νεανική επιδερμίδα και το υπέροχα όμορφο πρόσωπο της Στεφανίας δεν χρειάζεται πολλά περισσότερα αλλά είναι ένα look που μπορούμε όλες να αντιγράψουμε –σε κάθε ηλικία- και να δείχνουμε φρέσκιες και περιποιημένες χωρίς υπερβολές. Πώς όμως διατηρεί αναλλοίωτο το look της στη σκηνή; Ποια είναι τα αγαπημένα του προϊόντα; Ο Paul λατρεύει τα lip balm Lanolips που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα χείλη, την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά. Για το αψεγάδιαστο look της Στεφανίας χρησιμοποιεί βάσεις και foundation της Laura Mercier τα οποία δημιουργούν έναν τέλειο, σταθερό καμβά και από πάνω ψεκάζει το Hourglass Veil Setting Spray που εξαφανίζει τις γυαλάδες, ενυδατώνει και σταθεροποιεί απόλυτα το μακιγιάζ.

Από αριστερά: Lip balm, Lanolips 101 Ointment. Μεικάπ, Laura Mercier, Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation. Βάση μεικάπ, Laura Mercier, Pure Canvas Hydrating Primer. Setting Spray, Hourglass, Veil Setting Spray.

Αν μας ρωτάς, έχουμε ήδη βάλει στο ηλεκτρονικό μας καλάθι τα προϊόντα που προτείνει ο Paul και σίγουρα θα δοκιμάσουμε το τρικ με το κραγιόν αντί για ρουζ. Βρίσκουμε ότι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Στεφανίας είναι τόσο εντυπωσιακά όσο πρέπει δεδομένης της ηλικίας αλλά και του Outfit που έχει επιλέξει και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved