MAD VM 2021: Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι λεπτομέρειες για τα μακιγιάζ της στα MAD VMA
Trends

MAD VM 2021: Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι λεπτομέρειες για τα μακιγιάζ της στα MAD VMA

Mad Video Music Awards 2021: Όχι, δεν έκανε μόνο ένα μακιγιάζ και επικοινωνήσαμε με την makeup artist της, Έλσα Πρωτοψάλτη, για να μάθουμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε, tips για καλοκαιρινό eyeliner, μυστικά για να μην χαλάσει το μακιγιάζ σου ο ιδρώτας (από τον χορό ή τη ζέστη) και άλλα πολλά!

Τα MAD VMA μόλις ξεκίνησαν και δεν ξέρουμε πώς κρατηθήκαμε ως σήμερα! Έχουμε επικοινωνήσει από νωρίς με την υπέροχη Έλσα Πρωτοψάλτη, makeup artist της Έλενας Παπαρίζου, προκειμένου να μάθουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα μακιγιάζ που έκανε για τη μεγάλη βραδιά. Ναι, έκανε παραπάνω από ένα καθώς οι αλλαγές της ήταν πολλές!

https://www.instagram.com/p/CQoIK1gJmTd

Και τα δύο όμως ήταν υπέροχα γιατί, η υπερ-ταλαντούχα Έλσα, για ακόμα μία φορά «ζωγράφισε». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Μη» ξεκινώντας με ένα μαύρο φόρεμα και αποκαλύπτοντας μετά ένα ολόχρυσο.

«Για αυτή την εμφάνιση κάναμε ένα μπρονζέ smoky. Ταίριαξε τόσο με το μαύρι οutfit όσο –φυσικά- και με το χρυσό. Κάναμε το βλέμμα πιο έντονο, συνδυάζοντας τις bronze σκιές με μία πολύ λεπτή γραμμή eyeliner. Για να παραμείνει όμως fresh και καλοκαιρινό το αποτέλεσμα, έσβησα τη γραμμή με λίγη καφέ σκιά ώστε να έχει ένα ντεγκραντέ, πιο ήπιο εφέ» είπε η Έλσα και συνέχισε…

Golden Rose, Eyeliner Pencil στην απόχρωση Νο 311

«Στο κάτω βλέφαρο, βάλαμε μία πορτοκαλί-καφέ σκιά και στο εσωτερικό του βλεφάρου, ένα μπεζ γαλάζιο μολύβι. Κάνει τα μάτια της Έλενας πολύ πιο πράσινα και πιο μεγάλα» είπε ολοκληρώνοντας για το μακιγιάζ στα μάτια και –φυσικά- δεν μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για το κραγιόν της Έλενας!

«Είναι το Estee Lauder, Pure Color Envy Sculpting Matte Lipstick στην απόχρωση Impressionable. Ένα peach-nude που ταίριαξε με το σύνολο και πάει πραγματικά σε όλες» μας είπε και κρατήσαμε σημειώσεις. Κάπως έτσι περάσαμε στο επόμενο look, αυτό της απονομής.

https://www.instagram.com/p/CQlG6O0pxNF

«Στο δεύτερο look, διατηρήσαμε το σύνολο του μακιγιάζ γήινο αλλά δώσαμε ένα glam pop στα μάτια, περνώντας χρυσό eyeliner σε όλο το κινητό βλέφαρο» είπε η Έλσα και μας αποκάλυψε ότι, το eyeliner που χρησιμοποίησε ήταν το Aqualiner™ Metallic Liner στην απόχρωση Νο 021, της Blery Cosmetics.

«Στα χείλη δώσαμε glossy αποτέλεσμα κάνοντας layering. Πρώτα περάσαμε το Advanced Care Lipstick Velvet της Radiant στην απόχρωση Νο 09 και από πάνω, βάλαμε το Lipglass της MAC στην απόχρωση Pink Lemonade» και μονομιάς λατρέψαμε και πάλι το layering στα χείλη!

Πριν αποδεσμεύσουμε ωστόσο την Έλσα μας, τη ρωτήσαμε πώς κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ της Έλενας ενώ χόρευε και ίδρωνε στη σκηνή και η απάντηση ήταν απλή: «Ξεκινάμε με πολύ καλή προετοιμασία της επιδερμίδας και primer και τελειώνουμε με fixing spray».

https://www.instagram.com/p/CQksfH8p-LR

Τα αγαπημένα της Έλσας είναι τα: Detox Setting Spray και Matt Finish Transparent Base kαι τα δύο της Radiant.

Πριν μας αποχαιρετίσει, η αγαπημένη Έλσα τόνισε πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ και μας υποσχέθηκε να ξαναμιλήσουμε για περισσότερα, πολύτιμα, makeup tips!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved