Ένα τριήμερο στην Πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo!
Trends

Ένα τριήμερο στην Πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo!

Δεν θυμάμαι πόσες φορές είχα ακούσει φίλους και φίλες μου να μιλούν για την Πάρο.

Κάποιοι είχαν εξοχικά στο πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων και άλλοι, συνήθιζαν να το επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι, από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή τους.

Υπήρχε κάτι το μαγικό, κάτι το απίστευτα joyful σε κάθε ταξιδιωτική περιγραφή που άκουγα για την Πάρο όμως, για κάποιον λόγο, εγώ επέμενα κλασικά στην Αντίπαρο. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, αποφασίσαμε με την παρέα μου να κάνουμε τη διαφορά και λίγο προτού μπει ο Ιούλιος, κλείσαμε τα ακτοπλοϊκά μας για την Πάρο, προκειμένου να μάθουμε «από πρώτο χέρι», τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο ξεχωριστή.

Τι και αν είχαμε μόλις τρεις ημέρες στη διάθεσή μας για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Πάρου; Τρία αγόρια και δύο κορίτσια, μια παρέα παλιών και αγαπημένων συμφοιτητών, καταφέραμε να συμφωνήσουμε και να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στο νησί, έτσι ώστε να βλέπαμε, να γευόμασταν και να βιώναμε, όσα περισσότερο μπορούσαμε. Αυτό που ενδεχομένως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, ωστόσο, ήταν ότι εκείνο το τριήμερο στην Πάρο στις αρχές του Ιουλίου, θα έθετε τον τόνο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού εκεί θα ζούσαμε τις πιο joyful στιγμές! Και όσο απίστευτο και αν φαντάζει, όλα ξεκίνησαν με ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και μία απογευματινή, Aperitivo Time συνάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved