#WhenNoOneIsWatching: Βάζω μάσκα και χορεύω σαν να βρίσκομαι σε night club
Trends

#WhenNoOneIsWatching: Βάζω μάσκα και χορεύω σαν να βρίσκομαι σε night club

Η fashion editor Ναταλία Κατσακιώρη, μας εξηγεί πώς η δική της ρουτίνα αυτοφροντίδας, αυτή που κάνει όταν δεν τη βλέπει κανείς, είναι γεμάτη μουσική και προϊόντα καθαρισμού NIVEA.

Η beauty ρουτίνα μιας γυναίκας είναι κομμάτι ιερό γιατί, τις περισσότερες φορές, είναι ίσως και η μοναδική στιγμή μέσα στην ημέρα που ασχολείσαι αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Στέκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη σου και δίνεις λίγη προσοχή και αγάπη στο πρόσωπο και το σώμα σου.

Προσωπικά συγκαταλέγομαι σε αυτές τις γυναίκες «στρατιώτες» του beauty routine. Δεν υπάρχει μέρα, πρωί και βράδυ, που να μην αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο στο ντεμακιγιάζ, το σχολαστικό καθαρισμό και την ενυδάτωση. Αυτό συμβαίνει αφενός, γιατί –δυστυχώς- δεν ανήκω στα τυχερά κορίτσια με το πορσελάνινο πρόσωπο, και αφετέρου, γιατί αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι self-care. Το beauty routine μου περιλαμβάνει, λοιπόν, απλές και συνηθισμένες κινήσεις, που όταν είμαι λίγο παραπάνω κουρασμένη, μπαίνουν στον «αυτόματο» και επιτελούν απλώς το καθήκον τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved