Στο Ermes Hair Salon η γνώση και εμπειρία συναντούν τη μόδα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχα μαλλιά
Trends

Στο Ermes Hair Salon η γνώση και εμπειρία συναντούν τη μόδα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχα μαλλιά

Η ιστορία του master colorist Ermes, ιδιοκτήτη ου ομώνυμου hair salon, ξεκινά το 1998 στην Ιταλία. Εκεί, ανακάλυψε ότι το 50% της ομορφιάς μιας γυναίκας, είναι τα όμορφα και περιποιημένα μαλλιά και εξέλιξε την τέχνη του, με σκοπό να γίνει ένας από τους κορυφαίους colorists στον κόσμο. Και τα κατάφερε.

ermes_1.jpg

Τα τελευταία 22 χρόνια, από το 2001, ο Ermes ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της κομμωτικής και, έχοντας μεγάλη αγάπη στο αντικείμενο καθώς και πίστη στο ταλέντο του, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να συνεργαστεί με τις πλέον κορυφαίες εταιρίες όπως η Wella Professional και η L’ Oréal Professionnel. Όντας φημισμένος –πλέον- για το ασύγκριτο αποτέλεσμα, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς του, συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο κομμωτή από τον Λίβανο, Mounir, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Παραμένοντας ενημερωμένος για τις τελευταίες λέξεις της μόδας στα μαλλιά, καθώς και τις νεότερες τεχνικές στο χρώμα, ο Ermes εξελίχθηκε master στο Balayage Transformation, τεχνική που αποτελεί και την signature υπηρεσία του υπέροχου χώρου που διατηρεί στον Χολαργό.

ermes_2.jpg

Εκεί, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, προσφέρουν υπηρεσίες χρώματος, τεχνικές εργασίες, τοποθέτηση extensions καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς όπως mani-pedi και μακιγιάζ. Το Ermes Hair Salon στον Χολαργό, είναι ένας χώρος όπου η μόδα συναντά την ομορφιά και το τελέντο συναντά τον επαγγελματισμό. Είναι με λίγα λόγια, μία αντανάκλαση του κύρους, της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και του μοναδικού ταλέντου του ιδρυτή του.

Είτε λοιπόν επιθυμείς μία αλλαγή στο χρώμα και το κούρεμά σου, είτε θέλεις να ενισχύσεις το προφίλ σου ανακαλύπτοντας την βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σου, είτε ακόμα και αν επιθυμείς μία ημέρα pampering και ανανέωσης, το Ermes Hair Salon με την υπογραφή του Ermes είναι το απόλυτο beauty hot spot.

ermes_4.jpg

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα των υπηρεσιών του Ermes Hair Salon στο ermeshairsalon.gr και μην παραλείψεις να κάνεις like στον επίσημο λογαριασμό @ermesbalayageandcolorexpert στο Instagram.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved