Trends

Από την Βραζιλία στα ελληνικά νησιά: Οι σαγιονάρες που θα λατρέψεις!

Gossip-tv Team

Κατευθείαν από τη χώρα που είναι πάντα Καλοκαίρι, ανακαλύψαμε τις σαγιονάρες που δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου! Καθημερινή βόλτα στη νότια πλευρά της πόλης ή Σαββατοκύριακο σε κάποιο ελληνικό νησί, οι σαγιονάρες IPANEMA ήρθαν για να δώσουν στυλ στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252018 124816 μμ

Από την τροπική Βραζιλία λοιπόν, «ταξίδεψαν» οι αυθεντικές σαγιονάρες IPANEMA με τη βοήθεια της πρωτοποριακής Adam’s Shoes, για να φτάσουν στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό… τα ελληνικά νησιά! Διότι, όσο καίει ο ήλιος και δημιουργεί μια ξεχωριστή λάμψη στην καταγάλανη θάλασσα, πρέπει να λάμπεις κι εσύ. Απίθανα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια που θα καλύψουν κάθε γυναικείο γούστο και ηλικία και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Εάν δε, ψάχνεις το πιο χρήσιμο και όμορφο καλοκαιρινό δώρο για τις φίλες ή τα κορίτσια της οικογένειάς σου, τώρα ξέρεις ακριβώς πού θα το βρεις!

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252018 124758 μμ

Οι ΙΡΑΝΕΜΑ είναι εδώ και υπόσχονται να ξεσηκώσουν τα βήματά σου με τα πιο υπέροχα σχέδια σε σαγιονάρες και πέδιλα και φέτος. Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια που θα «ζηλέψουν» όλες οι υπόλοιπες γυναικείες παρουσίες στην παραλία, διχρωμίες με τη χαρακτηριστική σημαία της Βραζιλίας στο λουράκι για να σου υπενθυμίσουν πως το ταξίδι βρίσκεται μέσα σου, αλλά και μονόχρωμες δημιουργίες με διακριτικές glitter λεπτομέρειες που θα δώσουν αυτό το extra στον πολύ απλό σου χαρακτήρα.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252018 124740 μμ

Διότι μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με απόλυτη επιτυχία. Πέδιλα που συνδυάζονται τέλεια με το αέρινο φόρεμα που επέλεξες να φορέσεις στο μεσημεριανό φαγητό με τη μαμά σου, ψηλές σαγιονάρες που αποφάσισες να ταιριάξεις με το μαγιό σου και ένα παρεό με tropical prints, αλλά και την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στον γάμο της κολλητής σου. Η IPANEMA σου προσφέρει επιλογές που μπορείς να φορέσεις όλες της ώρες της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις κι εσύ ένα από τα μοναδικά σχέδια από τις αυθεντικές σαγιονάρες του βραζιλιάνικου brand και θα κάνεις την διαφορά για ακόμη ένα καλοκαίρι. Διότι, αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται… τολμηρό!

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252018 124726 μμ

Τις ΙΡΑΝΕΜΑ τις φέρνει κοντά μας η εταιρία Adam's Shoes, η εταιρία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού και το www.adamsshoes.gr .

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2252018 124709 μμ

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved