Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται διαζύγιο βόμβα!
G-Secrets

Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται διαζύγιο βόμβα!

Η είδηση είναι φρέσκια... Πιο φρέσκια δεν γίνεται.... Πολύ γνωστό και πολύ επώνυμο ζευγάρι μετά από ουκ ολίγα χρόνια γάμου βαδίζει ολοταχώς προς το διαζύγιο!

Και οι δύο είναι πασίγνωστοι και πολυσυζητημένοι και παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορες φήμες για κρίση στον γάμο τους, ποτέ τίποτα δεν αποδείχτηκε και το γεγονός ότι παρέμειναν παντρεμένοι, ως τώρα, διέψευδε με τον καλύτερο τρόπο τις κακές γλώσσες που έπαιρναν κατά καιρούς φωτιά μιλώντας κυρίως για συζυγικές απιστίες του κυρίου και τυπική σχέση ανάμεσα στο επώνυμο ζευγάρι, λόγω της ύπαρξης παιδιών.

Όπου υπάρχει καπνός όμως συνήθως υπάρχει και φωτιά. Και μια από τις τελευταίες "παρασπονδίες" εκείνου φαίνεται πως οδήγησε την κατάσταση στα άκρα μεταξύ τους. Η σύζυγος ανακάλυψε πέραν πάσης αμφιβολίας την απιστία και παρά το γεγονός ότι εκείνος ισχυρίστηκε πως η "σχέση" υπήρχε μόνο στην φαντασία της άλλης γυναίκας που τον παρενοχλούσε, η σύζυγος δεν μάσησε. Ακολούθησε γενική σύρραξη. Άγριος καυγάς και σκηνές απείρου κάλλους που είχαν ως αποτέλεσμα εκτός του να καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά το γραφείο εκείνου (τα έκανε γυαλιά καρφιά) και του να κλειστεί η επώνυμη σύζυγός του στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση, να φύγει ο ίδιος από το κοινό τους σπίτι για τρεις ολόκληρες μέρες έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα δίνοντας τέλος στον πολύχρονο γάμο του. Η ύπαρξη των παιδιών τους και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι έχει αποκτήσει μεγάλη ακίνητη κοινή περιουσία που κανείς από τους δύο δεν θέλει να χάσει, έβαλε προσωρινά φρένο στον χωρισμό. Όπως μαθαίνουμε όμως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και είναι απλά θέμα χρόνου η υλοποίησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved