«Έφτασα πολλές φορές στον πάτο» (Ποιος το είπε;)
G-Secrets

«Έφτασα πολλές φορές στον πάτο» (Ποιος το είπε;)

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι δεν έχει περάσει δύσκολα από οικονομικής πλευράς γιατί είναι αυτάρκης.

«Όχι, γιατί απλούστατα είμαι αυτάρκης. Έχω συνηθίσει να ζω και με λίγα και με πολλά». Μάλιστα έχει περάσει φάση στη ζωή του που ζούσε με 500 ευρώ το μήνα.

«Ασφαλώς. Κι έχω περάσει και με πολύ λιγότερα. Μειώνω έξοδα από μετακινήσεις, από εξόδους. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Η γιαγιά μου, την οποία λατρεύω, είναι τώρα 92 ετών, στην κατοχή δεν είχε να φάει. Όταν άνθρωποι έχουν φτάσει στο ναδίρ και έχουν επιβιώσει, μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ ο Μάριος Ιορδάνου. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του; «Έχω περάσει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές, ειδικά με θέματα υγείας δικών μου ανθρώπων». Έχει όμως φτάσει στον πάτο;

«Έφτασα πολλές φορές στον πάτο. Κάποιες, στιγμές, μάλιστα αφηνόμουν να τον πιάσω γιατί ήξερα ότι μετά θα σηκωθώ. Έβραζα μέσα μου, ήμουν σαν καζάνι που ήταν έτοιμο να ξεχειλίσει. Ήμουν σε έναν εφηβικό παροξυσμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved