«Υπάρχουν Ελληνίδες στην τηλεόραση που τα μάτια τους είναι σαν μελιτζάνες κενά» (Ποιος το είπε;)
G-Secrets

«Υπάρχουν Ελληνίδες στην τηλεόραση που τα μάτια τους είναι σαν μελιτζάνες κενά» (Ποιος το είπε;)

Ο καταξιωμένος φωτογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν του έχει τύχει κάποιο πρόσωπο που δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο.

«Βεβαίως. Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι πιο δύστροποι. Δηλαδή μπορεί να τύχει να πέσω στη χειρότερη στιγμή.. της Μαρινέλλας ας πούμε. Και να μη μπορεί να βγάλει η γυναίκα τίποτα κι εγώ ένα παιδάκι μπροστά της ηλικιακά να την πείσω να βγάλει. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να πέσω και σε μία υπέροχη στιγμή που μόνη της θα τα βγάλει. Δε μπορείς να προβλέψεις πως θα ξυπνήσει ο άλλος», δήλωσε ο Βαγγέλης Κύρης. Για πολλά χρόνια έχει μούσα του της Σοφία Χρυσοχοΐδη και ρωτήθηκε γιατί δεν επέλεξε για παράδειγμα την Κάτια Ζυγούλη που έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ ότι η Σοφία εκφράζει μία εξωτερικότητα που ταιριάζει περισσότερο με τη δική μου εσωτερικότητα. Εγώ βλέπω στο βλέμμα της Σοφίας ένα μεγαλύτερο βάθος από το βλέμμα της Ζυγούλη. Μπορεί μία γυναίκα που όλος ο κόσμος θα λέει πόσο πανέμορφη είναι εγώ να την βρίσκω τέρας δηλαδή ποιο άσχημη που προτιμώ την άσχημη». Όσο για το αν υπάρχει τέτοια γυναίκα δήλωσε στο alltrends: «Φυσικά και υπάρχουν Ελληνίδες, της τηλεόρασης μάλιστα. Ο τρόπος που βάφονται, ο τρόπος που μιλάνε, ο τρόπος που είναι τα μάτια τους σαν μελιτζάνες κενά. Αυτά εμένα δε μου λένε τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved