«Μια φορά έκανα μπότοξ για να σβήσω τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε τελικά» (Ποια το είπε;)
G-Secrets

«Μια φορά έκανα μπότοξ για να σβήσω τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε τελικά» (Ποια το είπε;)

Δεν είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων και εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι μια φορά έκανε μπότοξ αλλά δεν πέτυχε.

Ίσως σε μερικά χρόνια όπως είπε να κάνει ένα mini lift αλλά προς το παρόν της αρέσει αυτό που βλέπει στον καθρέφτη της.

«Τα δικά μου μυστικά ομορφιάς είναι εσωτερικά. Ουδέποτε με απασχόλησε ιδιαίτερα η εξωτερική εμφάνιση. Δεν έχω κάνει ποτέ καθαρισμό προσώπου και δεν έχω πάει ποτέ σε αισθητικό. Άντε να βάλω μια ενυδατική και αυτή με το ζόρι! Έχω πολύ καλό DNA που κληρονόμησα από τη μητέρα μου και αν δεις παλιές φωτογραφίες της θα καταλάβεις ότι ήταν μια πραγματική καλλονή που μπροστά της εγώ δεν πιάνω τίποτα. Μια φορά έκανα μπότοξ επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε τελικά. Ξέρεις υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που οι μύες τους είναι τόσο ισχυροί που το μπότοξ δεν πετυχαίνει. Οπότε λέω: "Τι ωφελεί να τρυπιέμαι με το τίποτα;". Δεν θα ήμουν αρνητική σε ένα mini lift αλλά για να το αποφασίσεις πρέπει να έχεις μπροστά σου τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να πεις "έχω το περιθώριο να ξεκουραστεί το πρόσωπό μου για να μην βγω μετά πρησμένη" Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου», δήλωσε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved