Δεν θα πιστεύετε και εσείς ποιος πρωταγωνιστεί στο θέατρο! (φωτό)
G-Secrets

Δεν θα πιστεύετε και εσείς ποιος πρωταγωνιστεί στο θέατρο! (φωτό)

Εντύπωση προκάλεσε η αφίσα θεάτρου για την παράσταση «Οι τρεις αδερφές»! Ο λόγος; Ένας εκ των τριών κυρίων ανεβαίνει πρώτη φορά στο σανίδι!

Τον απολαύσαμε στο «Survivor», στη συνέχεια τον είδαμε να παρουσιάζει το εν λόγω ριάλιτι και τώρα... κάνει ένα νέο εγχείρημα, θα παίξει στο θέατρο!

Το πρώην μοντέλο, Κώστας Φραγκολιάς και ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από ριάλιτι, ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου «ELIART». Πρόκειται για μία ανατρεπτική συνεργασία που το αποτέλεσμά της θα κριθεί σε λίγες μέρες στις 2 Νοεμβρίου!

Ο λόγος για τον... Ηλία Βαλάση, που τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Survivor», το οποίο προβλήθηκε στο Mega, και είχε κερδίσει πολλούς τηλεθεατές με το χαρακτήρα του.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Ηλίας Βαλάσης και ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου θα είναι οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους στο έργο «Τρεις αδερφές» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο θέατρο «Eliart». Πρόκειται για μία ανατρεπτική παράσταση σε σκηνοθεσία του Ευδόκιμου Τσολακίδη και βασίζεται στο περίφημο έργο του Τσέχωφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved