Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Έγινα γιαγιά στα 48 μου. Ο εγγονός μου είναι 15 μηνών»

Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Έγινα γιαγιά στα 48 μου. Ο εγγονός μου είναι 15 μηνών»

Η γνωστή ηθοποιός και πολύ ωραία γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών και πρόσφατα μόλις στα 48 της χρόνια έγινε και γιαγιά.

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς νιώθει που τόσο νέα έγινε γιαγιά.

Μαθαίνεις στον γιο σου πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τις γυναίκες;
Του λέω: "Να φέρεσαι στις γυναίκες όπως θα ήθελες να φέρονται στις αδελφές σου, με αγάπη και σεβασμό"». Πιστεύω ότι όλα στον σεβασμό καταλήγουν, είτε αυτός είναι απέναντι στον εαυτό μας, είτε στον άλλο, είτε και στο περιβάλλον ακόμη. Ένας άνθρωπος που ασύστολα ρυπαίνει το περιβάλλον, είναι κατά τεκμήριο και βίαιος απέναντι στους ανθρώπους».

Εκτός από μητέρα, τώρα πλέον έχεις γίνει και γιαγιά.
«Η Φλώρα ακολούθησε το παράδειγμα μου. Έγινε μητέρα μικρή και έτσι έχω έναν εγγονό 15 μηνών, τον Μιχάλη. Δεν ήμουν παρανοϊκή ωε μητέρα, έτσι δεν έχω τρελαθεί και ως γιαγιά. Εξάλλου, και λόγω δουλειάς δεν τον βλέπω πάρα πολύ τον μικρούλη».

Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει;
«Ο χρόνος περνάει έτσι κι αλλιώς και η ετικέτα "γιαγιά" δεν έχει καμία σημασία. Εγώ έγινα γιαγιά στα 48 μου, ενώ άλλοι στα 60 και στα 65 τους δεν έχουν αποκτήσει εγγόνια. Ο χρόνος δεν με τρόμαξε ποτέ. Παίρνω πολλή δύναμη γιατί αισθάνομαι ότι αυτό που έχω διαλέξει να κάνω στη ζωή μου, με ήθελε και συνεχίζει να με θέλει και μετά τα 40».
Πηγή: ΟΚ

GALLERY