Ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε: «Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με κλάμερ στα μαλλιά και πιτζάμες»
G-Secrets

Ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε: «Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με κλάμερ στα μαλλιά και πιτζάμες»

Μπορεί να είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες αλλά παραδέχεται ότι είναι κλασική νοικοκυρά, μαμά και σύζυγός.

Η Ιωάννα Λίλη εξομολογήθηκε πώς είναι ως μητέρα και σύζυγος.

Είχες δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη σου πως «ο Θοδωρής είναι ένας παραδοσιακός ανατολίτης άνδρας». Τι περιλαμβάνει αυτό στην πράξη;
«Η λέξη ανατολίτης καμιά φορά μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν σημαίνει ότι ο Θοδωρής είναι ο άνδρας που θα μπει στο σπίτι, θα βγάλει τη ζώνη του κι όποιον πάρει ο χάρος. Είναι άνδρας της οικογένειας, ένας άνθρωπος με αρχές και τύπους. Νομίζω ότι ο όρος "παραδοσιακός" τα συνοψίζει όλα καλύτερα».

Εσύ είσαι εξίσου παραδοσιακή μέσα στο σπίτι; Θα μπεις στην κουζίνα; Θα βάλεις πλυντήρια; Θα την πιάσεις την σφουγγαρίστρα;
«Εννοείται ότι θα κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, γιατί κακά τα ψέματα το σπίτι μόνο μια γυναίκα το φροντίζει. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια βοήθεια, αλλά τα περισσότερα τα κάνω μόνη μου. Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με κλάμερ στα μαλλιά και πιτζάμες. Αν μη τι άλλο αν δεν αισθανθείς άνετα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, που θα αισθανθείς;».

Η Μενεγάκη μετράει ήδη τέσσερα παιδιά στο σπίτι. Εσύ έχεις κάνει σκέψεις για ένα ακόμη μωρό;
«Δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας ένα τρίτο παιδί, αλλά αν είναι να έρθει με το καλό να το υποδεχτούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις μέσα στο κεφάλι μας».

Ποιος είναι περισσότερο ζηλιάρης μέσα στο σπίτι; Εσύ ή ο Θοδωρής;
«Μα υπάρχει μετρητής ζήλειας; Για μένα η ζήλεια είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, που το νιώθει κάθε άνθρωπος που είναι ερωτευμένος με τον σύντροφο του. Όταν υπάρχει έρωτας κι αγάπη, υπάρχει και ζήλεια. Στη δική μας περίπτωση υπάρχει, αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια. Η ζήλεια είναι το «αλατοπίπερο» στο γάμο μας. Είναι το συστατικό για να μη πλήττεις ποτέ».

Τα τελευταία χρόνια ο Θοδωρής νιώθει πιο άνετος με τη δημοσιότητα, αφού παλιότερα σπάνια κυκλοφορούσαν φωτογραφίες του στα κοσμικά. Έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου για να γίνει πιο εξωστρεφής με τα media;
«Είναι όντως διαφορετικός, γιατί πλέον δεν είναι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε πρόεδρος κάποιας ομάδας. Η δουλειά έχει διευρύνει τους χώρους που κινείται, αλλά εξακολουθεί να μη του αρέσει το κομμάτι της δημοσιότητας και δεν το κυνηγάει».

Λυκοφιλίες έχει ζήσει μέσα στη δουλειά σου;
«Ευτυχώς έχω την ικανότητα να διακρίνω όταν μιλάω με έναν άνθρωπο αν αυτό που μου λέει εκείνη τη στιγμή είναι η αλήθεια ή ψέμα. Επειδή λόγω δουλειάς καθημερινά έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο, έχω μάθει να ξεσκαρτάρω πρόσωπα και καταστάσεις από τη ζωή μου».

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved