Ελληνίδα ηθοποιός: «Εδώ και ένα χρόνο φοράω σιδεράκια»
G-Secrets

Ελληνίδα ηθοποιός: «Εδώ και ένα χρόνο φοράω σιδεράκια»

Ποια είναι;

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξή της εξήγησε με τι ασχολείται αυτή την περίοδο ενώ αποκάλυψε ότι φοράει σιδεράκια στα δόντια της.

Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό, Δήμητρα;

«Όλο κάτι πάει να γίνει με το θέατρο, αλλά δεν γίνεται. Τέλειωσα μόλις ένα μυθιστόρημα που είναι προς έκδοση. Είμαι κουρασμένη, γιατί γράφω εδώ κι ένα χρόνο ακατάπαυστα και νιώθω ανακούφιση που τελείωσε. Συζητάω για αργότερα κάποια πράγματα, προς τα Χριστούγεννα, για θέατρο και μουσική σκηνή. Η εποχή είναι για πειραματισμούς. Δεν υπάρχουν “τα σίγουρα”, οπότε σε αναγκάζουν οι συνθήκες να πειραματιστείς. Το υποστηρίζω αυτό, γιατί όταν κάθεσαι και είσαι σε στασιμότητα, δημιουργούνται -χειρότερα προβλήματα, όχι μόνο υγείας απ’ όλα. Η κίνηση δίνει ζωή».

Τι πραγματεύεται το μυθιστόρημα σου;

«Εμπνεύστηκα κάτι στίχους που λένε: “Σεξ και χρήμα κινούν το νήμα της ζωής”. Αυτή είναι η κεντρική ιστορία».

Η δική σου η σχέση με το χρήμα ποια είναι;

«Το τιμώ όσο του αξίζει και το βάζω στη θέση του όπως του αξίζει. Έχω διαχειριστεί πολύ σωστά το χρήμα. Παρόλο που όλοι μου προσάπτουν διάφορα χαρακτηριστικά, έχει αποδειχθεί ότι είμαι πολύ οργανωτική, βλέπω μπροστά. Ίσως έπαιξε ρόλο το θέμα της μητρότητας, που το πήρα πολύ στα σοβαρά, οπότε έκανα το κουμάντο μου τότε που οι δουλειές υπήρχαν άφθονες, το χρήμα έρεε κι έτσι κατάφερα και κρατιέμαι σε μια καλή κατάσταση. Φυσικά, έχω φοβερή ανασφάλεια για το μέλλον».

Έχεις αδυνατίσει αρκετά...

«Είναι και η ηλικία, με τα χρόνια είμαι από τους ανθρώπους που αδυνατίζουν. Έχω τις ανασφάλειές μου με την εποχή και όλα αυτά που περνάμε. Το άλλο είναι ότι είχα ένα πρόβλημα μεγάλο εδώ κι ένα χρόνο στα δόντια και φόρεσα “σιδεράκια”. Έχω αρχίσει και τρώω καλά, γιατί μέχρι τώρα δυσκολευόμουν να φάω. Τώρα που θα τα βγάλω θα πάρω τα πάνω μου, τρέχω και πολύ, γυμνάζομαι. Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved