Τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου για ζευγάρι της σοουμπίζ που πήρε διαζύγιο πριν από 3 1/2 χρόνια
G-Secrets

Τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου για ζευγάρι της σοουμπίζ που πήρε διαζύγιο πριν από 3 1/2 χρόνια

Μια υποδειγµατική σχέση µοιράζεται πασίγνωστος ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και τρεισήμισι χρόνια.

Δεν είναι άλλοι από τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη και την πρώην σύζυγό του Βάσω Μιχαλοπούλου. Το ζευγάρι, που χώρισε πριν από τριάµισι χρόνια έπειτα από 14 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια συζυγικού βίου, έχει καταφέρει να διατηρεί µια σχέση ουσιαστικής επικοινωνίας και να χαίρεται όµορφες στιγµές µαζί µε την 11χρονη κόρη του, τη Ναταλία.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στην Κηφισιά, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού. «Έχουµε χωρίσει, αλλά είµαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, εκτιµάµε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ κι έχουµε ένα παιδί το οποίο και οι δύο λατρεύουµε πάρα πολύ! Τουλάχιστον µία φορά στις 10 ηµέρες τρώµε όλοι µαζί!», λέει ο Κλέων στη Real, έχοντας δίπλα του την κόρη του, η οποία, όπως µας εξοµολογήθηκε ο ίδιος, έλαµπε από χαρά ακούγοντας τα λόγια του µπαµπά της. «Εδώ δίπλα µου είναι το παιδί και χαίρεται!», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Η σχέση των δύο πρώην συζύγων δεν είναι καλή από ανάγκη, λόγω του παιδιού, καθώς µεταξύ τους υπάρχουν αµοιβαία αλληλοεκτίµηση, αγάπη και σεβασµός. «∆εν το κάνουµε µόνο για το παιδί, το κάνουµε γιατί πραγµατικά αγαπάµε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι πολύ απλό για εµένα. Αν κάποιος διαλέξει έναν άνθρωπο για να αποκτήσει µαζί του παιδί, µου φαίνεται λίγο αστείο να χάσει κάθε εκτίµηση προς αυτόν και να µη θέλει καθόλου να τον βλέπει. Το θεωρώ γελοίο και σηµαίνει ότι έκανε µια πρόχειρη επιλογή σε έναν πολύ σηµαντικό τοµέα της ζωής του. Όταν παντρεύτηκα, ήξερα ότι η γυναίκα που διάλεξα είναι ένας σπάνιος, έντιµος και αξιοπρεπής άνθρωπος κι αυτό αποδεικνύεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε ηµέρα! Είναι όλα πολύ καλά! Όταν κάποιος χωρίζει και αίρονται οι αιτίες, δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα», λέει για τη σύζυγό του, η οποία, όταν γνωρίστηκαν, το 1998, σε ένα πάρτι που γινόταν στην περιοχή του Ψυρρή, εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση και τον κινηµατογράφο.
Όσο για το πότε «επιστρέφουν» τα αγνά συναισθήµατα προς τον άλλον µετά το διαζύγιο; «Η συνύπαρξη κάτω από έναν γάµο είναι από µόνη της καταπιεστική. Όταν αυτό αρθεί, βλέπεις τον άνθρωπο πόσο γλυκός είναι, πόσο αξιαγάπητος, πόσο καλός... Η αιτία που χωρίζουν οι άνθρωποι είναι ότι απλώς αλλάζουν. Κι έχουν δικαίωµα να αλλάζουν και οι δύο πλευρές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved