Όργια με την περιουσία Έλληνα συνθέτη, οι καταγγελίες και το «οργανωμένο σχέδιο»!
G-Secrets

Όργια με την περιουσία Έλληνα συνθέτη, οι καταγγελίες και το «οργανωμένο σχέδιο»!

Ένας πασίγνωστος συνθέτης που πάσχει από γεροντική άνοια στα 86 του χρόνια, η απελπισμένη ηθοποιός σύζυγος του και ένας πρώην πιλότος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που φέρεται ότι εποφθαλμιά την τεράστια περιουσία του ζεύγους είναι οι πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς οικογενειακού δράματος που εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια σης δικαστικές αίθουσες!

Ούτε στο πιο ακραίο σενάριο ταινιών σης οποίες έχει συμμετάσχει η 68χρονη (σήμερα) ηθοποιός δεν μπορούσε να συναντήσει τον εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν ο επί 20ετία σύζυγος της «απήχθη» από την οικογενειακή τους εστία και φέρεται ότι βρίσκεται υπό καθεστώς... ομηρίας! Ως «δεσμώτης» του μεγάλου συνθέτη, στιχουργού και μαέστρου, φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με τη σύζυγο, ένας άγνωστος μέχρι πρότινος στο ζεύ γος άνδρας, ο οποίος εισέβαλε στη ζωή τους ως υποψήφιος ενοικιαστής ενός εκ των διαμερισμάτων του. Ο άνδρας δηλώνει... πολλαπλές ιδιότητες, όπως πιλότος, εμπειρογνώμονας, ιδιοκτήτης ομίλου επικοινωνίας, πολιτευτής, μέχρι και ντετέκτιβ, και επικαλείται τίτλους ως επιστημονικός σύμβουλος ασφαλείας εγκαταστάσεων, σύμβουλος σε ευρωπαϊκό οργανισμό και άλλους!

Κυρίως, όμως, φέρεται ότι αυτοπροσδιορίζεται και ως... ανιψιός του συνθέτη, προσβλέποντας (σύμφωνα με τη σύζυγο) στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του που περιλαμβάνει πάνω από 20 ακίνητα και τις τραπεζικές καταθέσεις τους άνω του 1.000.000 ευρώ!
Σύμφωνα με την ηθοποιό, στο «οργανωμένο σχέδιο συνωμοσίας και απάτης» μετέχουν o πιλότος-ντετέκτιβ, η τραπεζική υπάλληλος σύζυγος του (μέσω της οποίας ενημερώθηκε για την περιουσία του 86χρονου) και άλλα άγνωστα πρόσωπα που ακολουθούν τις εντολές τους. Ήδη, από κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον σύζυγο της έχουν κάνει φτερά κα ταθέσεις ύψους 760.000 ευρώ, τα οποία εστάλησαν εν άγνοια της σε τράπεζα του εξωτερικού!
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η τελευταία πράξη του δράματος, που φέρεται ότι άρχισε το 2010, έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η αίτηση που κατέθεσε η ηθο¬ποιός, μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Απατσίδη (και συγχρόνως η αυτεπάγγελτη αίτηση του προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών) να τεθεί σε καθεστώς δικαστικής συμπαράστασης ο 86 χρονος που πάσχει από σοβαρή πνευματική και ψυχική νόσο (οργανικό ψυχοσύνδρομο με άνοια τύπου Αlzheimer), προκειμένου να προστατευτούν τόσο ο ίδιος όσο και η περιουσία του.

«Ο εισβολέας προσκολλήθηκε στον σύζυγο της με επιμονή και με δαιμονικό σχεδιασμό και κατάφερε να τον υποβάλλει εναντίον της, έτσι ώστε να μείνει απόλυτα έρμαιο στα δικά του χέρια, πλήρως ελεγχόμενος και εξαρτώμενος απ' αυτόν, με μοναδικό στόχο φυσικά τη μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία του» εξηγεί στην αίτηση της η ηθοποιός. Περιγράφοντας το χρονικό της εμφάνισης του πιλότου στη ζωή τους και τα «όργια» με την περιουσία τους, η ίδια υποστηρίζει ότι είχε αρχίσει ήδη από τα μέσα του 2010 να προσεγγίζει τον σύζυγο της εν αγνοία της.
Ωστόσο, εκείνη τον γνώρισε το 2011, όταν της συστήθηκε ως υποψήφιος ενοικιαστής. Παρά το γεγονός ότι τελικά δεν μίσθωσε το επίμαχο διαμέρισμα, προφασιζόμενος δικαιολογίες, διατήρησε επαφές με τον μουσικοσυνθέτη. Χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ευάλωτου ηλικιωμένου και άρχισε να διαβάλλει τη σύζυγο και μοναδική κληρονόμο του για να τους απομακρύνει. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως εκ των υστέρων δυστυχώς ανακάλυψα, του έκανε μεθοδικά πλύση εγκεφάλου, εκμεταλλευόμενος την παθολογική κουφότητα του και ευπιστία του» αναφέρει η 68χρονη σύμφωνα πάντε με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.


Μάλιστα, φέρεται ότι του έλεγε ότι η σύζυγός του δήθεν τον απατούσε, ότι δεν τον φρόντιζε όπως έπρεπε, αλλά και ότι καταχράστηκε την περιουσία του (ισχυρισμός ψευδής, κατά την ίδια, αφού στη διάρκεια του έγγαμου βίου τους η περιουσία του αυξήθηκε).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved