Συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι ακόμα και μετά από 17 χρόνια! (φωτό)
G-Secrets

Συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι ακόμα και μετά από 17 χρόνια! (φωτό)

Μπορεί ένα ζευγάρι να είναι το ίδιο ερωτευμένο με τον πρώτο καιρό της σχέσης του; Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι άλλοι από τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο που είναι από τα ζευγάρια τα οποία έχουν βρει το... ελιξίριο του παντοτινού έρωτα. Έχουν καταφέρει να σταµατήσουν τον χρόνο στις πρώτες ηµέρες τις γνωριµίας τους, τότε που τα πάντα έµοιαζαν µαγικά λόγω του πάθους που ένιωθαν οι δυο τους. Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια και ο αξιωµατικός της Πολεµικής Αεροπορίας έχουν καταφέρει να είναι µαζί και ευτυχισµένοι 17 ολόκληρα χρόνια. Η ζωή τους είναι γεµάτη χαµόγελα και οι γκρίζες στιγµές αποτελούν για εκείνους ένα ακόµη σκαλοπάτι για να απογειώσουν την αγάπη τους, όπως µαρτυρούν οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονται συχνά. Και φυσικά αποτελούν το καλύτερο παράδειγµα ότι ο γάµος δεν σκοτώνει τον έρωτα όταν το ίδιο το ζευγάρι θέλει να κρατήσει άσβεστη τη φλόγα του έρωτά του. Τα εννέα χρόνια γάµου που µετρούν ήδη δεν τους «ρουτίνιασαν». Αντιθέτως... Ο ροµαντισµός, άλλωστε, είναι το βασικότερο συστατικό της σχέσης τους. Η γλυκιά παρουσιάστρια -η οποία σύντοµα θα έχει ακόµα πιο περιορισµένο χρόνο, καθώς, εκτός από την παρουσίαση του «Πρωινού Σου
-Κου» µε τον Νίκο Μουτσινά, θα αναλάβει και το τιµόνι του σόου «Your Face sounds familiar»- σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της, δεν έφευγε από την αγκαλιά του ενώ και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός µαζί της.
Χαµογελαστοί και πολύ ευδιάθετοι, δεν σταµάτησαν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσσουν µατιές γεµάτες αγάπη. Εικόνα που παρέπεµπε περισσότερο σε νιόπαντρους παρά σε ένα ζευγάρι που είναι µαζί τόσο πολλά χρόνια. «Είµαι πολύ ερωτευµένη µαζί του, τον αγαπώ, κι αυτό γιατί µε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν αισθάνοµαι αυτή τη συναισθηµατική ασφάλεια. Με κανέναν!», έχει δηλώσει παλιότερα η Μαρία για τον σύζυγό της, καταφέρνοντας να χωρέσει µέσα σε λίγες λέξεις όλα όσα νιώθει για τον σύντροφο της ζωής της, χωρίς τον οποίο δεν µπορεί σε καµία περίπτωση να φανταστεί το µέλλον της. «Η οικογενειακή ευτυχία που νιώθει η Μαρία είναι η δύναµή της. Ο Αντώνης, µε την ηρεµία και την ασφάλεια που της χαρίζει, έχει καταφέρει να κάνει τη Μαρία να βρει τις ισορροπίες της και να νιώθει αυτοπεποίθηση σε όλους τους τοµείς της ζωής της και φυσικά στη δουλειά της», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved