Ποιος αποκάλυψε: «Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους της ΕΡΤ για να με λιντσάρουν»
G-Secrets

Ποιος αποκάλυψε: «Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους της ΕΡΤ για να με λιντσάρουν»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε βιώνοντας bullying μίλησε ο…

 

Γιάννης Καλλιάνος όταν εργαζόταν στην ΕΡΤ. Ο μετεωρολόγος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μίλησε για όσα πέρασε. «Μου θυμίζεις τώρα Ναταλία μια ΕΡΤ η οποία ήταν πάρα πολύ καλή τότε. Με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση, μια τελείως διαφορετική ΕΡΤ. Δυστυχώς η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι. Έχουμε μια ΕΡΤ που άνθρωποι που πηγαινοέφεραν τις κασέτες στο αρχείο έχουν βρεθεί σε θέσεις αρχισυντακτών. Για αυτό λοιπόν, επειδή έχω δουλέψει και σκληρά στην ΕΡΤ, δεν ήμουν αργόμισθος. Ξύπναγα 4 το πρωί και έφευγα 11 το βράδυ. Παρουσιαζόμουν σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλες τις εκπομπές.

Δυστυχώς αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πως γίνεται η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή να έχει τηλεθεάσεις της τάξης του 2% στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όταν βρίσκονται 2.500 άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά για αυτές τις εκπομπές και για αυτά τα δελτία. Δεν είναι μόνο η μία πλευρά. Έχει αξιόλογους ανθρώπους και παρουσιαστές και δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι γνωστοί άγνωστοι και οι «επαναστάτες» χωρίς αιτία που κράτησαν ψηλά τη σημαία της «επανάστασης» όταν έκλεισε η ΕΡΤ.

Περιττό να σας πω ότι εγώ έπεσα θύμα φοβερού bullying. Εμένα με κυνηγούσαν στους διαδρόμους όταν άνοιξε η ΕΡΤ. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μια χονδροειδέστατη κίνηση της Ν.Δ. Μπορεί να ανήκω στην Ν.Δ αλλά την αλήθεια θα την πούμε. Μιλάω έξω από τα δόντια, δεν χαϊδεύω αυτιά. Έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή την ΕΡΤ. Μετά έδωσε την ευκαιρία σε 2000 ανθρώπους να εργάζονται. Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Στην ΝΕΡΙΤ συνέχισα να εργάζομαι κανονικά, διότι ο πατέρας μου εμένα δεν ήταν κανένας δισεκατομμυριούχος. Δεν μπορούσα να σηκώσω την σημαία της επανάστασης και να του λέω δώσε μου 10 ευρώ να πάω για καφέ. Δεν ήμουν αορίστου. Ήμουν συμβασιούχος. Εκείνοι που ήταν αορίστου όταν έκλεισε η ΕΡΤ τους έδωσαν ένα καλό χρηματικό ποσό.

Εμένα με κάλεσε ο Τσακνής και του λέω «είμαι συμβασιούχος 9 χρόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μονίμως ανανεώνονται οι συμβάσεις μου». Με κυνηγούσαν να με λιντσάρουν στα σκαλιά και στους διαδρόμους γιατί λέει ο Καλλιάνος είναι παιδί της Ν.Δ., ήταν στη ΝΕΡΙΤ, ήταν παιδί του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω τι με είχαν χαρακτηρίσει» ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος και κλείνοντας κατέληξε πως: «Ο σκληρός πυρήνας που είναι η ertopen κάνει κουμάντο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved