Δεν φαντάζεστε ποιου γνωστού Έλληνα είναι εγγονή η εικονιζόμενη!
G-Secrets

Δεν φαντάζεστε ποιου γνωστού Έλληνα είναι εγγονή η εικονιζόμενη!

Ο παππούς της υπήρξε ο πιο γνωστός μπον βιβέρ της κοσμικής Αθήνας και σημείο αναφοράς για την καλή ζωή, την πολυτέλεια και τη χλιδή.

Ο λόγος για την Δωροθέα Πασχαλίδου, εγγονή του αγαπημένου Ζάχου Χατζηφωτίου. Η Δωροθέα, είναι κινηματογραφική παραγωγός στο Χόλιγουντ και μάλιστα από το 2011 που ξεκίνησε, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στη Μέκκα του κινηματογράφου όπου ζει μόνιμα. Είναι η κόρη της Μανίτας Χατζηφωτίου, που απέκτησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου από τον δεύτερο γάμο του, αυτόν με τη Δανάη Κύρου-Σωσσίδη όταν ο ίδιος ήταν ακόμα 27 ετών.
Ο Χατζηφωτίου μιλάει πάντα με μεγάλο καμάρι για την οικογένειά του. Όντας πλέον 94 ετών, τα μόνα πρόσωπα που θέλει να έχει κοντά του είναι τα εγγόνια του και οι άνθρωποι που τον αγαπούν. Λόγω της μόνιμης εγκατάστασής της στην Αμερική, η Δωροθέα έρχεται σπάνια στην Ελλάδα. Η μόνη που μένει μόνιμα εδώ είναι η ετεροθαλής αδελφή της Χριστίνα Τριάρχου η οποία αποτελεί και τη μόνιμη συνοδό του παππού στα κοσμικά καλέσματα. Επίσης, ο αδελφός της Χριστίνας, ζει μόνιμα στην Ελβετία.
Οσο για τη Δωροθέα, πρόσφατα εθεάθη σε βραδινή έξοδό της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκε να διασκεδάζει με τους καλούς της φίλους Μαρία Σολωμού και Πάνο Μουζουράκη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved