Γνωστός συνθέτης το παίζει σε διπλό ταμπλό
G-Secrets

Γνωστός συνθέτης το παίζει σε διπλό ταμπλό

Χαμός στη showbiz. 

Πολύ γνωστός συνθέτης, τον οποίο έκανε πέρυσι τσακωτό η επίσημη αγαπημένη του με φιλόδοξη ηθοποιό μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και τελικά τον συγχώρεσε, αλλά εκείνος δεν έβαλε μυαλό.

Σύμφωνα με την espresso, πριν από λίγους μήνες ο συνθέτης επέστρεψε στην αγκαλιά της πέτρας του σκανδάλου και λιώνει από πόθο για εκείνη, αποδεικνύοντας ότι το πάθημα δεν του έγινε μάθημα.

Ο παράνομος δεσμός φούντωσε εκ νέου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βάζουν και στοίχημα ακόμη ότι πολύ σύντομα θα έχουμε από δράματα μέχρι και ξεμαλλιάσματα.

Η μελαχρινή, γύρω στα 35 και μετρίου αναστήματος καλλιτέχνιδα, η οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος σε πολυμελή θεατρική παραγωγή, δεν φαίνεται να έχει πλέον κανένα ηθικό φραγμό και ανακοινώνει τη σχέση της με τον συνθέτη σε συναδέλφους και φίλους της. Θέλετε και το καλύτερο; Μάλιστα τον αριθμό του στο κινητό της τον έχει αποθηκευμένο με ένα αστεράκι, γιατί -όπως λέει χαρακτηριστικά- είναι... το αστέρι που φωτίζει τη ζωή της.

Η επίσημη σύντροφος του άτακτου δημιουργού, από την άλλη μεριά δεν γνωρίζει για αυτή την επανασύνδεση τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Πού να φανταστεί πως ζει εδώ και περίπου τρεις μήνες το δεύτερο μέρος της παράνομης ερωτικής ιστορίας με την ηθοποιό, με την οποία τον είχε πιάσει στα πράσα πριν από έναν χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved