Η τραγική ιστορία του 34χρονου γιου πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που ξυλοκοπά άγρια γυναίκες!
G-Secrets

Η τραγική ιστορία του 34χρονου γιου πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που ξυλοκοπά άγρια γυναίκες!

Ένα πρόσφατο περιστατικό στο Χαλάνδρι με θύμα μία νεαρή γυναίκα η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης της, ανέσυρε στην επιφάνεια μία οικογενειακή τραγωδία η οποία αφορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό.

Δράστης, ο 34χρονος γιος του ο οποίος δεν μεγάλωσε ποτέ με την πατρική φιγούρα αλλά μόνο με τη μητέρα του. Μεγαλώνοντας απέκτησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα και ψύχωση απέναντι στις γυναίκες στις οποίες επιτίθεντο ενίοτε με μένος. Μετά από τις πρώτες επιθέσεις του, με εντολή εισαγγελέα, ο τότε νεαρός γιος του ηθοποιού άρχισε να ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ψυχώσεις του. Υπήρχαν όμως και ημέρες που δεν έπαιρνε τη φαρμακευτική του αγωγή και τότε ήταν που κατέληγε σε ακόμη μία επίθεση προς ανυποψίαστες γυναίκες που ξυλοκοπούσε άγρια και με μανία, ειδικά στην περιοχή όπου ζει στο Χαλάνδρι.
Αξίζει να ειπωθεί η αντιμετώπιση που είχε από τον διάσημο πατέρα του ο οποίος δημόσια πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί χωρίς φόβο και πάθος: «Μπορεί να μην παντρεύτηκα ποτέ αλλά έχω αποκτήσει έναν γιο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνει με τη μητέρα του. Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, πράγμα για το οποίο δεν μετανιώνω. Πιστεύω ότι δεν είχα την ικανότητα να τον μεγαλώσω και ότι η μάνα είναι εκείνη που με το χέρι της και μόνο μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί. Και πάντα της είχα εμπιστοσύνη».
Μετά τον ξυλοδαρμό της νεαρής μητέρας του 3χρονου κοριτσιού ο γιος του ηθοποιού αναζητείται προς σύλληψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved