Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ είπε: «Θέλω μία νιρβάνα, ηρεμία»
G-Secrets

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ είπε: «Θέλω μία νιρβάνα, ηρεμία»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα ταξίδια που κάνει και στην οικονομική κρίση.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να γυρίσει τον κόσμο.

Επέστρεψες πριν από λίγες ημέρες από τις διακοπές σου στο εξωτερικό. Σου αρέσει να είσαι πολίτης όλου του κόσμου;

Λατρεύω τα ταξίδια. Στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Μπαλί έγραψα ποια θέλω να κάνω ακόμα και αυτά είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός, Μπόρα Μπόρα, Πολυνησία, θέλω να ταξιδέψω χωρίς τρέλα Αυστραλία, Νέα Γουινέα, Νέα Ζηλανδία, Παταγονία, όλη τη Σιβηρία και την Αλάσκα. Σε αυτά τα μέρη δεν έχω πάει κι αυτή είναι η λίστα μου. Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια, δεν έχω μετρήσει πόσα.

Δεν είναι πολυτέλεια για τις εποχές που ζούμε τα ταξίδια αυτά. Λεφτά υπάρχουν;

Όταν δεν χαλάω σε τίποτα, γιατί ούτε κότερα έχω ούτε σε ακριβά ξενοδοχεία πηγαίνω, ρυθμίζω ανάλογα τη ζωή μου. Όποιος δουλεύει και είναι εργατικός έχει το δικαίωμα να κάνει 2 -3 ταξίδια το χρόνο στη ζωή του. Είμαι 32 χρόνια επιχειρηματίας. Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια που δεν πήγα ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού μου. Από το 1997 έως το 2002, τα 5 αυτά χρόνια, ήταν δύσκολα τα πράγματα, είχα κι άλλα πολλά ζητήματα.

Κατά μία έννοια θεωρείς ότι τα... χρωστάς αυτά τα ταξίδια στον εαυτό σου;

Δεν θεωρώ ότι χρωστάω, δεν προσπαθώ να δημιουργήσω εντάσεις με μένα, ούτε με κανέναν άλλο. Ούτε μπρα ντε φερ θέλω να κάνω με μένα ούτε με το χρόνο, μπροστά ή πίσω. Θέλω μία νιρβάνα, ηρεμία. Δεν έχω παιδιά, έχω τις δύο αδελφές μου, τα ανίψια μου, 5 φίλους που λατρεύω και με λατρεύουν και τη δουλειά μου, με την οποία έχω πάθος. Είμαι 100% συνειδητοποιημένος. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αλλά και πολύ ωραία. Φέτος το καλοκαίρι μου έτυχαν διάφορα γεγονότα πολύ δύσκολα. Απλώς, όπως λέει και η Μιμή Ντενίση: Δεν έδωσες ποτέ το δικαίωμα στον εαυτό σου να πει, έπεσα, χτύπησα, πονάω.

Προγραμματίζεις τα πάντα στη ζωή σου;

Είμαι του προγραμματισμού, αλλά συγχρόνως πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν όνειρα, ο θεός γελάει. Αν έχω την υγεία μου και μια οικονομική άνεση, και να μην ταξιδέψω ξανά, δεν με νοιάζει, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, με το πάθος που έχω για τα ταξίδια. Μπορεί να μείνω και μία εβδομάδα χωρίς να βγω από το σπίτι μου και να είμαι ευτυχισμένος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved