Πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Αυτιά και κατέλεξε να παίζει viral στην εκπομπή του Λαζόπουλου
G-Secrets

Πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Αυτιά και κατέλεξε να παίζει viral στην εκπομπή του Λαζόπουλου

Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε τι της συνέβη ενώ πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Γιώργο Αυτιά. 

Η Σοφία Τουντούρη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιστατικό που της συνέβη σε συνάντησή της με τον γνωστό παρουσιαστή.

«Όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με το πολιτικό ρεπορτάζ και από εκεί ξεκίνησα δειλά δειλά. Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι θα θυμούνται είναι πως όταν ήμουν 19 ετών και έγραφα σε τοπική εφημερίδα έμαθα ότι ο Γιώργος Αυτιάς ψάχνει ανταποκρίτρια για την εκπομπή του, ώστε να βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, γιατί κάτι είχε συμβεί με την τότε μόνιμη συνεργάτιδά του.

Μου είπαν να το δοκιμάσω και, έχοντας φυσικά άγνοια κινδύνου και παρά το νεαρό της ηλικίας μου, το έκανα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Γιώργο Αυτιά να έχει γίνει κόκκινος από τον θυμό του με τον καλεσμένο του και το επόμενο θέμα να είναι η ζωντανή σύνδεση με μένα για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Έτρεμα από την αγωνία, αλλά δεν το έδειξα. Τον καλημέρισα χαμογελαστή με φόντο τον Λευκό Πύργο και κάπως έτσι γίναμε το… viral του Λάκη Λαζόπουλου εκείνη την εποχή. Για πολύ καιρό με σταματούσαν στο δρόμο αναγνωρίζοντάς με ως “τη νεαρή δημοσιογράφο που ηρέμησε τον Αυτιά”».

Πηγή:Τηλεραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved