Ο γνωστός παρουσιαστής, το φλερτ με δημοσιογράφο, το ραντεβού και το στήσιμο
G-Secrets

Ο γνωστός παρουσιαστής, το φλερτ με δημοσιογράφο, το ραντεβού και το στήσιμο

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο

αποκάλυψε μέσα από την στήλη της στην espresso η Μαρία Ανδρέου, περιγράφοντας πώς από μια συνέντευξη, γεννήθηκε φλερτ που όμως δεν προχώρησε γιατί εκείνος έπαθε «μερική αμνησία».

«Γνωστός παρουσιαστής φλέρταρε σφόδρα μια εξαιρετική δημοσιογράφο και επί χρόνια συνάδελφο μου. Όταν εκείνη του ζήτησε συνέντευξη, αυτός δεν αρνήθηκε. Η συνέντευξη έκανε επιτυχία. Για να την ευχαριστήσει, της είπε ότι ήθελε να της κάνει το τραπέζι όχι μόνο γιατί έμεινε ικανοποιημένος, αλλά και επειδή τη θεωρούσε πολύ όμορφη. Εκείνη του είπε ότι δυστυχώς τη μέρα που της πρότεινε είχε τα γενέθλια της.

Τότε εκείνος της πρότεινε να τα περάσουν μαζί σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Έτσι κι έγινε! Το ραντεβού ήταν για τις 10 το βράδυ. Η κοπέλα του τηλεφωνούσε από τις 8 έως τις 10, αλλά εκείνος άφαντος. Τότε εμείς, οι καλοί της φίλοι, την πήγαμε σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Στις 12 βγάλαμε και την τούρτα των γενεθλίων. Κατά τις 2 εμφανίστηκε και ο δημοφιλής παρουσιαστής, «Ελα, που είσαι;» τη ρώτησε. Εκείνη του απάντησε; «Μόλις έφαγα ένα κομμάτι από την τούρτα των γενεθλίων». «Γιατί, ποιος έχει γενέθλια;» απόρησε. Η εορτάζουσα δεν του απάντησε και του έστειλε κατά τις 5 το πρωί ένα μήνυμα: «Τελικά, μερικοί άνθρωποι όχι μόνο δεν είναι έτοιμοι να κάνουν προσωπικές σχέσεις, αλλά ούτε και δημόσιες σχέσεις. Μήπως ξέχασες ποια είχε γενέθλια και ποιος θα την έβγαζε έξω για δείπνο;»

Εκείνος από τις 5 το πρωί έως την επόμενη ημέρα την έπαιρνε τηλέφωνο και, μάλιστα, έφτασε μέχρι την εφημερίδα όπου δούλευε και της άφησε σωρό ένα κόσμημα, με ένα σημείωμα; «Περνάω δοκιμασίες». Εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι δεν χρειάζεται να τη φοβάται λόγω της θέσης της.

Πράγματι, έμειναν απλώς γνωστοί. Μόνο που η φίλη έως σήμερα σκέφτεται ότι μακάρι να μην τον είχε γνωρίσει ως άνθρωπο. Ας είχε μείνει με τον μύθο του άριστου επαγγελματία και ταλαντούχου παρουσιαστή...», γράφει η δημοσιογράφος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved