Ελληνίδα ηθοποιός: «Άλλαξε η οικονομική μου κατάσταση. Είχα δυσκολίες και στριμώχτηκα πολύ»
G-Secrets

Ελληνίδα ηθοποιός: «Άλλαξε η οικονομική μου κατάσταση. Είχα δυσκολίες και στριμώχτηκα πολύ»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει από οικονομικής πλευράς.

Η Μαίρη Ραζή εξήγησε πώς αντιμετώπισε αυτή την περίοδο και πώς είναι σήμερα τα οικονομικά της.

Δυσκολευτήκατε ποτέ οικονομικά;

Πριν από 6 χρόνια είχα δυσκολίες γιατί άλλαξε η οικονομική κατάσταση γενικώς. Αναγκάστηκα να κάνω περικοπές από περιττά έξοδα και να στερούμαι πολλά πράγματα. Για λίγο αποσυντονίστηκα, στριμώχτηκα. Έβλεπα όμως και γύρω μου τους ανθρώπους στην ίδια κατάσταση, οπότε κατάλαβα ότι δεν έφταιγα μόνο εγώ και προσπάθησα να βρω διάφορες λύσεις για να αποφύγω τα χειρότερα. Εκείνο που με στεναχώρησε είναι η Σχολή Πρόβα αφού έφυγαν μαθητές γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.

Τι σας στενοχωρεί περισσότερο στην Ελλάδα του σήμερα;

Η Ελλάδα του σήμερα είναι άσχημη και κουρασμένη, μίζερη, χωρίς διεξόδους. Δεν μ’ αρέσει που βλέπω ανθρώπους στενοχωρημένους, σκυθρωπούς, ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. Αστέγους πνιγμένους. Ανθρώπους που έχασαν την αξιοπρέπειά τους και πολιτικούς που δεν αγαπάνε τους Έλληνες. Η βία, οι ληστείες, οι αυτοκτονίες, οι φόνοι, όλα είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας πολιτικής που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον άνθρωπο. Και η Ελλάδα είναι ουραγός του συγκεκριμένου άρματος.

Είστε άνθρωπος έξω καρδιά. Πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έχω βρει έναν τρόπο και δεν μ’ αγγίζουν τα δύσκολα της καθημερινότητάς μου. Πάντα βρίσκω κάτι θετικό και στα δύσκολα. Ξυπνάω και λέω «Μαίρη, σήμερα έχει ήλιο, είναι ωραία μέρα, όλα θα πάνε καλά». Ε, αυτό το ακούει το σύμπαν και με βοηθάει. Δεν χάνω τις θετικές μου σκέψεις και την καλή μου ενέργεια εύκολα. Δεν τη χαραμίζω!

Πηγή: Το καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved