«Έφαγα μια ολόκληρη περιουσία, πολλά λεφτά, για μία γυναίκα και δεν ήταν καμία από τις συζύγους μου»
G-Secrets

«Έφαγα μια ολόκληρη περιουσία, πολλά λεφτά, για μία γυναίκα και δεν ήταν καμία από τις συζύγους μου»

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχασε μια ολόκληρη περιουσία για μια γυναίκα αλλά δεν ήταν καμία από τις δύο συζύγους του.

Δεν μετανιώνει καθώς όταν τα έκανε όλα αυτά ήταν ερωτευμένος ο Βύρων Κολάσης.

Έχετε χαλάσει ολόκληρη περιουσία για μία γυναίκα;

Αυτό είναι γεγονός, έφαγα μια ολόκληρη περιουσία, πάρα πολλά λεφτά, για μία γυναίκα και δεν ήταν καμία από τις δύο συζύγους μου. Έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας άντρας που είναι ερωτευμένος και αγαπάει μια γυναίκα, είναι απλό. Είμαι μίας άλλης νοοτροπίας, παρόλο που μπορεί να μην άξιζε τον κόπο τελικά, άξιζε η διαδικασία, αυτή η εμπειρία ήταν σοφή για μένα.

Έχετε δύο υπέροχες κόρες.

Πραγματικά, είναι δύο συγκλονιστικά δημιουργήματα. Η μικρή είναι φυσιογνωμία στο πιάνο, δίνει ρεσιτάλ σε όλο τον κόσμο και είναι μόλις 19 ετών. Η μεγάλη έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία, έχει ασχοληθεί με τη μουσική σαν μαέστρος και υψίφωνος, αλλά στην Ελλάδα των διαφορετικών κυβερνήσεων και αποχρώσεων το ταλέντο και οι αξίες υπολειτουργούν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι πάρα πολύ καλές. Έχουν και μεταξύ τους καλή σχέση. Κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι και με τα αδέλφια μου έχουμε καλές και αγαθές σχέσεις. Περιμένω να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω, ποιες είναι οι αντοχές και οι δυνάμεις μου. Κάθε μέρα είναι μία καινούργια αρχή για μένα. Μου λείπουν ο ύπνος και η ξεκούραση».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved