Ηθοποιός σειράς του Alpha: «Είμαι η γενιά των 583 ευρώ. Δεν έχω μείνει, ωστόσο, ποτέ χωρίς δουλειά»
G-Secrets

Ηθοποιός σειράς του Alpha: «Είμαι η γενιά των 583 ευρώ. Δεν έχω μείνει, ωστόσο, ποτέ χωρίς δουλειά»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρήματα που βγάζει και αν έχει περάσει περίοδο άνεργη.

Ποια έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου αυτή την περίοδο μπήκε στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και σε συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες της δουλειάς της.

«Είμαι η γενιά των 583 ευρώ. Δεν έχω μείνει, ωστόσο, ποτέ χωρίς δουλειά. Έχω πάρει μέρος σε πολύ καλές θεατρικές παραγωγές και αυτό με ικανοποιεί. Το άσχημο είναι ότι η γενιά μου έπεσε πάνω στην οικονομική κρίση, όπου δεν γίνονται πολλές τηλεοπτικές σειρές, και αυτό και υποκριτικά μας πάει πίσω αλλά και οικονομικά».

Αποτελεί στόχο της η αναγνωρισιμότητα; «Όχι. Δεν κάνω γι’ αυτό θέατρο. Και, για να σας πω και την απόλυτη αλήθεια, δεν την έχω βιώσει κιόλας. Ίσως οι θεατρόφιλοι παρακολουθούν την πορεία μου στο θέατρο. Αλλά, αν μέσα από την τηλεόραση έρθει και η δημοφιλία, είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλοτριωθώ ως άνθρωπος. Το πιο σημαντικό για μένα είναι μετά τη δουλειά μου στην τηλεόραση, τα 12ωρα γυρίσματα, την κατάθεση ψυχής στο θέατρο, να με περιμένει ένας άνθρωπος στο σπίτι, μια θερμή αγκαλιά, να συζητήσουμε για ό,τι μας συνέβη την ημέρα μας. Η προσωπική ζωή για μένα είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική. Τι νόημα έχει να σε χειροκροτεί το κοινό στο θέατρο και στο σπίτι να είσαι μόνη ή μόνος;», δήλωσε στην εφημερίδα espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved