«Μου έβαλε τρικλοποδιά αλλά σε δύσκολη στιγμή του με φώναξε κοντά του και μετά μου ξανάκανε τα ίδια»
G-Secrets

«Μου έβαλε τρικλοποδιά αλλά σε δύσκολη στιγμή του με φώναξε κοντά του και μετά μου ξανάκανε τα ίδια»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε στιγμές δύσκολες που έχει περάσει στον χώρο της δουλειάς του και εξήγησε πόσο έχει δεθεί με ανθρώπους του χώρου.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Είσαι άνθρωπος που δένεσαι, που είσαι εκεί για τους φίλους και τους δικούς σου ανθρώπους;

Πάντα. Άτομο όπως αυτά που προανέφερα μετά από χρόνια με πήρε τηλέφωνο και-μου είπε ότι με θέλει δίπλα του σε δύσκολη προσωπική στιγμή, έτρεξα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήταν άνθρωπος που μου είχε βάλει τρικλοποδιά και μου είχε φερθεί με αγνωμοσύνη. Μόλις ξεπεράστηκε το πρόβλημα, πάλι τα ίδια μου έκανε.

Άρα δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου;

Μάλλον όχι. Δεν αλλάζω χαρακτήρα. Από ένα σημείο και μετά κατεβάζω ρολά και δεν τους θέλω στη ζωή μου.. Ανθρώπινα, όταν κάποιος με χρειαστεί, είμαι δίπλα του.

Ο τηλεοπτικός σου ρόλος στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» τελείωσε απότομα.

Τηλεοπτικά τελείωσε ο ρόλος... κάπως έτσι... όπως με ενημέρωσαν από τον Alpha για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου».

Κάπως έτσι τελείωσε ο ρόλος σου;

Σεναριακά μου είπαν ότι δεν είχανε να τον πάνε κάπου.

Ήταν έκπληξη για σένα αυτό;

Μεγάλη έκπληξη... Τώρα είμαι με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Τζόυς Ευείδη στην ΕΡΤ1, στο «Φόρτσα πατρίδα», κάνουμε διάφορα σατιρικά σκετσάκια. Εκεί περνάμε καλά, είναι μεγάλο πράγμα να περνάς καλά πηγαίνοντας στη δουλειά σου.

Πού δεν πέρναγες καλά;

Υπήρχαν δουλειές που δεν πέρναγα καλά. Στην προηγούμενη καλά πέρναγα, δεν μπορώ να πω. Μου άρεσε ο ρόλος στο καθημερινό του Alpha απλώς με στεναχώρησε που το έμαθα 1-2 μέρες πριν φύγω για διακοπέ5, ότι τελειώνει σεναριακά. Για μένα ήταν τελευταία στιγμή, αφού ήξερα ότι θα συνεχιστεί 1-2 χρόνια, όσο θα πήγαινε το σίριαλ, και το μαθαίνω τελευταία στιγμή. Δεν έψαξα να βρω δουλειά για το καλοκαίρι, γιατί ήξερα ότι θα αρχίσουμε τα γυρίσματα μετά τον 15Αύγουστο, άρα δεν θα μπορούσα να είμαι στην περιοδεία. Δεν ξέρω τι αποφασίστηκε με το κανάλι και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να πάνε κάπου το ρόλο μου. Είναι η φύση της δουλειάς, των φίλων και των συναδέλφων τέτοια και... πάμε γι’ άλλα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved