Σύννεφα στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού! Το τρίτο πρόσωπο και η απιστία
G-Secrets

Σύννεφα στο γάμο πασίγνωστου ζευγαριού! Το τρίτο πρόσωπο και η απιστία

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστου ζευγαριού του θεάματος.

Η ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του κοντεύει να τινάξει την άλλοτε ευτυχισμένη οικογένεια στον αέρα, αφού ο πρωταγωνιστής έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με νεαρή ενζενί.

Η πέτρα του σκανδάλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της espresso βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας της και ο ηθοποιός ανέλαβε να της δώσει μια ώθηση στο σανίδι αλλά και στους... σουμιέδες!

Οι ερωτικές ατασθαλίες του έχουν γίνει βούκινο σε ολόκληρο το ελληνικό θέατρο, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό, με τους συναδέλφους του να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τη διπλή ζωή του. Τι κι αν καθημερινά το ωράριο εργασίας του είναι εξαντλητικό, με ης επαγγελματικές υποχρεώσεις του να αρχίζουν νωρίς το πρωί και να σταματούν το βράδυ; Τίποτα δεν τον πτοεί.

Γνωστός από τους ρόλους του σε επιτυχημένες κωμικές σειρές αλλά και κινηματογραφικές ταινίες, ο καλλιτέχνης δεν έχει λείψει σχεδόν ούτε σεζόν από το θέατρο, κρατώντας πάντα βασικό ρόλο. Κι αυτό γιατί με την οικονομική άνεση που έχει και την καλλιτεχνική αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει δεν σηκώνεται από το κρεβάτι του, αν το ημερομίσθιο δεν είναι καλό κι αυτός το «πρώτο βιολί».

Η απατημένη σύζυγος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει με τον πατέρα των παιδιών της, ωστόσο παραμένει ψύχραιμη, περιμένοντας καρτερικά το τέλος της παράνομης σχέσης του αγαπημένου της.

Η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι πως τέτοιες... αταξίες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στη showbiz ωστόσο δεν περίμενε πως θα χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού της τόσο νωρίς, πριν κλείσουν καλά καλά δεκαετία ως παντρεμένοι.

Η γλυκιά μαμά, ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο της, δεν έδωσε ποτέ αφορμές για κουτσομπολιά γύρω από το όνομα της, ούτε ως ελεύθερη ούτε ως έγγαμη. Δημοφιλής και αγαπητή, παραμένει ένα από τα πρόσωπα που όλοι οι παρουσιαστές θα ήθελαν καλεσμένη στον καναπέ τους, ωστόσο αποφεύγει τις συνεντεύξεις, ακόμα και τις απλές δηλώσεις, το ίδιο και ο σύζυγος της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved