Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ – Οι απιστίες του ηθοποιού οδηγούν σε διαζύγιο
G-Secrets

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ – Οι απιστίες του ηθοποιού οδηγούν σε διαζύγιο

Για διάλυση το πάει αγαπημένο ζευγάρι του θεάματος μετά τις απιστίες του συζύγου και πασίγνωστου πρωταγωνιστή.

Η πολύμηνη σχέση του με ενζενί ηθοποιό από τη Θεσσαλονίκη, την οποία και δεν κρύβει από φίλους και γνωστούς, οδήγησε την πασίγνωστη σύζυγο του στα ερωτικά άκρα. Αντί να του ζητήσει διαζύγιο, τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, συνάπτοντας δεσμό με γοητευτικό μελαχρινό αγόρι, σκηνοθέτη στο επάγγελμα!

Σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso είχε κάνει γνωστό ότι το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση λόγω των ερωτικών ατασθαλιών του ηθοποιού, οι οποίες βέβαια ήταν και παραμένουν το πιο δυνατό κουτσομπολιό στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Τι κι αν καθημερινά το ωράριο εργασίας του είναι εξαντλητικό, με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του να αρχίζουν το πρωί και να σταματούν το βράδυ; Τίποτα δεν τoν πτοεί. Το νεανικό χτυποκάρδι του έχει δώσει αέρα ανανέωσης, μόνιμο χαμόγελο, νεανίζουσα συμπεριφορά και «φτερά» στα πόδια. Δυστυχώς, όσο και αν θέλει να κρυφτεί, η χαρά δεν τον αφήνει. Η υπομονή της απατημένης συζύγου με τα ωραία ελαφίσια μάπα και το γλυκό χαμόγελο εξαντλήθηκε. Κι ενώ ήταν έτοιμη να δώσει ένα τέλος στη δυστυχία της, χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα. Η συνεργασία της με αρρενωπό σκηνοθέτη, ο οποίος τη φλέρταρε άγρια, ξύπνησε τα ερωτικά ένστικτα της. Κι εκείνη, πιο, έτοιμη από ποτέ, ενέδωσε και... έτριξαν για τα καλά ασουμιέδες!

Στην αγκαλιά του νέου της αμόρε, που εργάζεται σε μεγάλο κανάλι, η διάσημη κυρία βρήκε ξανά την ηρεμία της, το σεξ που τόσο πολύ της έλειπε και κυρίως την αυτοπεποίθηση πως μετράει ακόμη ως γυναίκα.

Όμως, το παράδοξο είναι ότι ούτε εκείνη κρύβεται. Συναντιέται με το αμόρε της στον κοινό επαγγελματικό τους χώρο και με άνεση ανταλλάσσουν τρυφερές αγκαλιές μπροστά στους συνεργάτες τους. Η ίδια, όπως εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του στενού της κύκλου, έπαψε πια να κλαίει και να οδύρεται για το κέρατο του πασίγνωστου συζύγου της. Έχει κι εκείνη πλέον έναν στιβαρό ώμο να ακουμπήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved