Μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, έρχεται και ο γάμος του γνωστού ζευγαριού της showbiz!
G-Secrets

Μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, έρχεται και ο γάμος του γνωστού ζευγαριού της showbiz!

Πριν από οκτώ μήνες ήρθαν κοντά, έγιναν ζευγάρι και τώρα όχι μόνο είναι ευτυχισμένοι μιας και εκείνη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί αλλά ετοιμάζουν και τον πολιτικό τους γάμο. 

Ο λόγος για τη Φελίσια Λαπάτη που αν κάποιος της έλεγε πριν από λίγους μήνες ότι την ερχόμενη άνοιξη θα ήταν έγκυος και έτοιμη να ντυθεί νύφη στο πλευρό του άντρα της ζωής της, θα γελούσε, αφού τότε τίποτα δεν προμήνυε πως θα άλλαζαν τόσο δραστικά τα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Όμως, εμφανίστηκε ξαφνικά ο έρωτας στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη. Συναντήθηκαν ένα βράδυ σε έξοδο με παρέα κοινών φίλων και η γνωριμία τους έμελλε να αλλάξει τη ζωή και των δύο. Η Φελίσια, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Survivor», είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Οπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη απογείωσε την ευτυχία τους και πλέον το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το μωρό του. «Θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο μέσα στους επόμενους μήνες, λίγο πριν από την άφιξη του παιδιού τους.

Ομως, θέλουν να κάνουν και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους, όπως συνηθίζεται», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον της όμορφης personal trainer. Ο ίδιος άνθρωπος αποκαλύπτει πως το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και ότι ο ερχομός του πρώτου του παιδιού θα είναι απλώς η επισφράγιση αυτής της ευτυχίας. Μάλιστα, γιόρτασαν την ευχάριστη είδηση με ένα ταξίδι στο ρομαντικό Παρίσι.

Ο Μιχάλης Αντιώτης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αλουμινίου με έδρα τα βόρεια προάστια, στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη Νεσχάν Μουλαζίν και την Ελένη Τσολάκη. Μια εγκυμοσύνη φέρνει πάντα αλλαγές στη ζωή μιας γυναίκας, ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο της παιδί. Στην περίπτωση της Φελίσιας, όμως, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Αν και αποφεύγει την έντονη προπόνηση ως personal trainer, γυμνάζεται καθημερινά, επιλέγοντας να κάνει πιλάτες, κάτι που της αρέσει πολύ και επιπλέον τη βοηθά να διατηρείται σε φόρμα, παρά τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Φελίσια, η οποία στις 11 Μαρτίου γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της, αντιμετωπίζει τις λιγούρες με σύνεση και ασχολείται με πράγματα που της αρέσουν πολύ ώστε να ξεχνιέται και να μην τρώει. Η εγκυμοσύνη της μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ομαλή και ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού της. Σε πρόσφατη εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της περιβάλλον, ήθελε να μάθει ότι το παιδί είναι καλά και τίποτα άλλο, αφήνοντας την αποκάλυψη του φύλου του για την επόμενη εξέταση, καθώς δεν ενδιαφέρει ούτε εκείνη ούτε και τον σύντροφό της τίποτα άλλο από το να είναι υγιές το μωρό τους.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved