Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο gossip-tv: «Στην ουσία καταστραφήκαμε από το πρώτο lockdown»
G-Secrets

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο gossip-tv: «Στην ουσία καταστραφήκαμε από το πρώτο lockdown»

H Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε αποκλειστικά στο gossip tv για το κλείσιμο των θεάτρων!

Αν και βρισκόμαστε στο δεύτερο lockdown της χώρας και στην αρχή των πιο σκληρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Κάρμεν Ρουγγέρη εκφράζει τη δική της άποψη για το κλείσιμο των θεάτρων.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών παραστάσεων δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv:

«Είναι πολύ δυσάρεστο. Η άποψή μου είναι βέβαια ότι πάση θυσία πρέπει να σωθεί ο κόσμος. Θα ήταν καλό να βοηθήσει το κράτος τους ηθοποιούς μας γιατί όπως καταλαβαίνετε, έχουν τρομερό πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό. Να σας πω την αλήθεια, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Στην ερώτηση αν ορθοπόδησαν τα θέατρα από το πρώτο lockdown είπε: «Δεν ορθοποδήσαμε από το πρώτο lockdown και ήμασταν με γεμάτα θέατρα. Στην ουσία καταστραφήκαμε! Τι να κάνω όμως εγώ; Να τα βάλω με ποιον αυτή τη στιγμή που ο κορονοϊός είναι παγκόσμιος; Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσε το κράτος να βοηθήσει τους ηθοποιούς ειδικά αυτούς που έχουν πάθει ζημιά, γιατί πώς θα ζήσουν; Αυτό σκέφτομαι!».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την άλλη μεριά δεν μπορώ να το κάνω κομματικό. Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί περισσότερο από όλους. Εγώ σου λέω ότι και τα θέατρα να τα είχαμε ανοιχτά, θα πήγαινε ο κόσμος; Με τόσα που γίνονται δεν ξέρω αν θα πήγαινε. Θέλω να τα βλέπω τα πράγματα όπως είναι. Και δεν παίρνω θέση να μιλήσω εναντίον της όποιας κυβέρνησης. Δεν είναι κομματικό το θέμα, είναι παγκόσμιο, είναι μεγάλη καταστροφή και κυρίως για το χώρο μας».

Τι κάνει αυτή τη περίοδο η πολυτάλαντη ηθοποιός;

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανέφερε: «Εμείς δουλεύουμε, ετοιμαζόμαστε για να είμαστε πανέτοιμοι. Ετοιμάζουμε δυο καταπληκτικές παραστάσεις, τον «Ηρακλή» και τον «Μικρό Πρίγκιπα» σε μια μοναδική εκδοχή με καταπληκτικά κουστούμια και θα έχουμε τις παραστάσεις έτοιμες, όταν έρθει η ώρα να ανοίξουμε. Ας είναι και του χρόνου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved