Ο Γιάννης Αϊβάζης στο gossip-tv: «Το θέατρο αιμορραγεί!»
G-Secrets

Ο Γιάννης Αϊβάζης στο gossip-tv: «Το θέατρο αιμορραγεί!»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και πήρε θέση για τα μέτρα της κυβέρνησης και το κλείσιμο των θεάτρων.

Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν στο... κατώφλι του δεύτερου lockdown και να εφαρμόζονται ήδη μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας του κορονοϊού, όμως ο χώρος του θεάτρου είναι από αυτούς που σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, έχει πληγεί περισσότερο και -όπως λένε- δεν έχει ακόμα ορθοποδήσει από το πρώτο lockdown.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει και ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος δήλωσε για το θέμα αποκλειστικά: «Το θέατρο αιμορραγεί. Οι παραστάσεις μας δεν παίζουν, τίποτα δεν παίζει. Είμαστε σαν όλους τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε όλους τους κλάδους».

Όσον αφορά τις επιπτώσεις από το πρώτο lockdown τον περασμένο Μάρτιο, o ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει ορθοποδήσει το θέατρο από το πρώτο lockdown, ούτε η εστίαση, ούτε τα ξενοδοχεία, ούτε ο κόσμος γενικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι κάτι που δεν είναι ελεγχόμενο, δε μπορείς να το ελέγξεις εσύ. Τώρα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα πρέπει κάπως να μαζευτούν τα πράγματα. Προφανώς δε πρέπει να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Καταλήγοντας ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε: «Προφανώς θα γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς ή δε μπορούμε να καταλάβουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved