Νούσιας: «Ζούμε έναν παραλογισμό και εύχομαι για το 2021 να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας»
G-Secrets

Νούσιας: «Ζούμε έναν παραλογισμό και εύχομαι για το 2021 να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Τάσος Νούσιας και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στα κλειστά θέατρα λόγω του covid-19.

Αρκετοί συνάδελφοί σου θεωρούν άδικο να είναι κλειστά τα θέατρα, που λειτουργούσαν με το 30% της χωρητικότητας όταν οι πτήσεις γίνονται κανονικά.

«Ζούμε έναν παραλογισμό, Στο θέατρο υπήρχαν έτσι κι αλλιώς οι αποστάσεις. Το έζησα αυτό, γιατί αυτές δύο εβδομάδες του Οκτώβρη που το θέατρο λειτουργούσε παίζαμε ουσιαστικά σε μια άδεια αίθουσα, με αυτή την ποσόστωση του 30% που μας επιβλήθηκε. Μετά την πρεμιέρα φύγαμε όλοι αμίλητοι γιατί εκτός από την κοινωνική υπήρχε και ψυχική αποστασιοποίηση. Και είναι λογικό, γιατί όταν μια παράσταση στην προ covid-19 περίοδο ήταν sold out έναν μήνα πριν και τώρα παίζαμε και βλέπαμε διάσπαρτα κεφάλια μέσα στην αίθουσα, αυτό είναι ένα σοκ.

Κι εκεί που αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε ξανά και να λειτουργούμε κι εμείς και οι θεατές σαν να παίζουμε σε ένα γεμάτο θέατρο, ήρθαν και μας έκλεισαν. Δεν σου κρύβω ότι εκείνη την περίοδο σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα σποτ δείχνοντας από τη μία τον στοιβαγμένο κόσμο μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε αντιπαράθεση με όσα συμβαίνουν σε μια θεατρική αίθουσα, θα κατέληγε μάλιστα με τη φράση «Πάμε θέατρο. Μένουμε ασφαλείς». Δεν προλάβαμε... Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο που το περιβάλλον του θεάτρου κρίνεται ανασφαλές και για τους ηθοποιούς και για τους θεατές. Πραγματικά πιστεύω ότι ζούμε έναν παραλογισμό και εύχομαι για το 2021, διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση, να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας», είπε ο Τάσος Νούσιας στο περιοδικό ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved