Το Durex σε προ(σ)καλεί: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;»…
Celebrity Valentine

Το Durex σε προ(σ)καλεί: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;»…

Το Durex σε προ(σ)καλεί: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;»...


Κάνε το ταίρι σου να νιώσει.... Celebrity με ένα σούπερ δώρο που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Διαβάζετε τις αποκαλύψεις των celebrities για τα ιδιαίτερα δώρα που έχουν κάνει ή έχουν λάβει για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και θα θέλατε να είχατε την ευκαιρία να κάνετε κι εσείς κάτι ξεχωριστό στο ταίρι σας; Ιδού η ευκαιρία!

Φέτος, δοκίμασε να χαρίσεις ένα διαφορετικό δώρο και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σου δίνει την καλύτερη αφορμή!!!!

Το Durex για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί διοργανώνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό απλά προ(σ)καλώντας σε: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;» και αυτό το «κάτι» διαφορετικό σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στη μαγευτική Τοσκάνη!

Και με άκρως παιχνιδιάρικη και απλή διαδικασία:

Από τις 16 Ιανουαρίου ως τις 31 Μαρτίου2015, μπαίνεις στη σελίδα του Durex στο Facebook, πατάς Like, και παίρνεις αυτόματα μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι μνήμης και ταχύτητας το οποίο θα σε ιντριγκάρει!

Θα πρέπει να ανακαλύψεις τα χρωματιστά προφυλακτικά Durex που κρύβονται μέσα στην καρδιά, 'τα ζευγαρώνεις' εγκαίρως μέσα σε 45'' και κερδίζεις 5 συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση – τόσο απλά!

Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, πάλι κερδισμένος είσαι, αφού η προσπάθεια και μόνο ανταμείβεται από το DUREX με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Οι συμμέτοχες είναι απεριόριστες γι αυτό δέξου την πρό(σ)κληση και προ(σ)κάλεσε κι εσύ τους φίλους σου, κάνοντας share το διαγωνισμό, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής.

Οι πιο γρήγοροι κερδίζουν – μετά από κλήρωση – ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Τοσκάνη και μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιών με φόντο ένα ιταλικό κάστρο. Έτσι την επόμενη φορά που θα διαβάσεις ότι ο x celebrity δέχτηκε ως δώρο ένα ταξίδι έκπληξη στην Πορτογαλία ή μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Νείλο δε θα έχεις κανένα λόγο να το ζηλέψεις αφού η Durex σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα πραγματικά μαγικό VIP δώρο.

Τι περιμένεις λοιπόν? Μπες στο διαγωνισμό του Durex στο Facebook και κάνε στο ταίρι σου το πιο ρομαντικό δώρο... This Valentine's Give something Different!

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες του διαγωνισμού
Official facebook page

Official webpage

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved