Survivor 2: Η μετάλλαξη της Φελίσιας Λαπάτη- Πως ήταν και πως έγινε
G-Sexy

Survivor 2: Η μετάλλαξη της Φελίσιας Λαπάτη- Πως ήταν και πως έγινε

Η Φελίσια Λαπάτη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό.

Το κορίτσι που μπήκε στο Survivor, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ενώ έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει κάνει την πρακτική του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ωστόσο, από τότε μέχρι σήμερα, η Φελίσια έχει αλλάξει αρκετά. Θα έλεγε κανείς πως σχεδόν έχει μεταλλαχτεί, αφού οι αλλαγές είναι πολλές και σε εμφανή σημεία. Η αρχή των αλλαγών έγινε από το επίθετο, αφού από Τσαλαπάτη το έκανε... Λαπάτη!

Η Φελίσια θέλοντας να νιώσει αυτοπεποίθηση έβαλε στήθος, όπως οι περισσότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Γιατί, αν δεν αποδεχτείς τον εαυτό του έτσι όπως είναι δεν θα το κάνουν ούτε οι άλλοι. Έτσι, ακολούθησε την γνωστή μέθοδο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μαγνητίζοντας τα αντρικά βλέμματα. Η Φελίσια όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού όπως μπορεί με ευκολία να διακρίνει κανείς στις φωτογραφίες στο instagram έχει βάλει χείλη, έχει φτιάξει φρύδι και τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα. Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, το τελευταίο ίσως να οφείλεται και στην γυμναστική που κάνει, αφού το σώμα της έχει ελάχιστο λίπος και είναι από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα που έχουμε δει σε γυναίκα της showbiz.

Τέλος, με ένα γρήγορο scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρούμε ότι οι αλλαγές αυτές έγιναν μετά τον χωρισμό της με τον Ηλία Βρεττό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved