Η πρώην του Σόμμερ αναστάτωσε τις ΗΠΑ
G-Sexy

Η πρώην του Σόμμερ αναστάτωσε τις ΗΠΑ

Επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά συνεχίζει να... βομβαρδίζει τους χιλιάδες followers της με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, όπου ταξίδεψε πρόσφατα.

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, της οποίας στόχος είναι η διεθνής καριέρα τόσο στον χώρο του μόντελινγκ όσο και σε αυτόν της υποκριτικής. Γι' αυτό λοιπόν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, ταξίδεψε για το Μαϊάμι προκειμένου να κάνει γνωριμίες που θα τις φανούν χρήσιμες και θα τη βοηθήσουν να υλοποιήσει τα σχέδια της.

Μάλιστα, η Ναυσικά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Τζέραρ ντ Μπάτλερ, με τον οποίο πόζαρε και ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η μελαχρινή καλλονή επίσης, πόζαρε στον φακό του φημισμένου φωτογράφου από τη Νορβηγία Ray Kay, ο οποίος κάνει καριέρα στο Λος Αντζελες και φρόντισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

Η ίδια ανέβασε δύο «κλικ» από το shooting στον προσωπικό της λογαριασμό στο και το... ταρακούνησε ολόκληρο. "Γυναικάρα», «Ηφαίστειο», «θεά» ήταν μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε κάτω από τις σέξι αναρτήσεις της, ενώ δεν έλειψαν και οι ατάκες για τον ηθοποιό με τον οποίο ήταν σε σχέση τα τελευταία χρόνια. «Α ρε Σόμμερ, τι είχες και τι έχασες» έγραψε κάποιος... Πάντως, η Ναυσικά και ο Κώστας έχουν διατηρήσει φιλικές επαφές μετά τον χωρισμό τους.

Δείτε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved