Η Κατερίνα Καινούργιου με μαγιό, στην πιο σέξι εκδοχή της! (photos)
G-Sexy

Η Κατερίνα Καινούργιου με μαγιό, στην πιο σέξι εκδοχή της! (photos)

Ότι η Κατερίνα Καινούργιου είνα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, είναι γεγονός. Το πόσο έντονο σεξαπίλ όμως διαθέτει, μάλλον το γνωρίζουν λίγοι. Και η ίδια φρόντισε να το αναδείξει μέσα από τη σελίδα της στο instagram.

Το καλοκαιράκι ήρθε και μαζί με αυτό έκαναν την εμφάνισή τους και οι σέξι πόζες αστέρων της τηλεόρασης, της υποκριτικής ή του τραγουδιού. Σήμερα όμως εστιάζουμε στην αγαπημένη Κατερίνα Καινιούργιου η οποία εκτός του ότι διαθέτει τις τέλειες αναλογίες που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα αυτές που έχουν επαγγελματίες μοντέλα, ξέρει και τον τρόπο για να σαγηνεύει τον φωτογραφικό φακό και μαζί με αυτόν και όσους βλέπουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, σε πολλές φωτογραφίες που ανεβάζει τώρα τελευταία στο instagram, ποζάρει με μαγιό που κολακεύουν την έτσι και αλλιώς αψεγάδιαστη σιλουέτα της, προκαλώντας... ταραχές αλλά και τα θετικά σχόλια των followers της, κυρίως γένους αρσενικού!

Και γιατί όχι αφού πρόκειται για... χάρμα οφθαλμών με μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved