Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν στη στεριά; (photos)
G-Sexy

Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν στη στεριά; (photos)

Θυμάστε τη θρυλική ατάκα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη στη θρυλική ταινία "Η νεράιδα και το παλικάρι"; Ήρθε η ώρα να το πούμε και εμείς για δύο ξεχωριστές παρουσίες στις παραλίες της Μυκόνου που έχουν κάνει άνω κάτω το νησί, από το ξεκίνημα -κιόλας- της σεζόν. 

Είναι νέες, ωραίες, με αναλογίες μοντέλου, ξέγνοιαστες και κυρίως... δεσμευμένες.

Μπορεί να είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και να προκαλούν... ταραχή με κάθε τους εμφάνιση, όμως εκείνες έχουν μάτια μόνο για τους αγαπημένους τους. Η μία από τις δύο ξανθιές καλλονές μάλιστα είναι ήδη παντρεμένη και σε λίγες εβδομάδες θα γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της.

Οι δύο κυρίες, φορώντας καυτά μπικίνι που αναδείκνυαν τις τέλειες αναλογίες τους, απολαμβάνουν με τους συντρόφους τους τις πρώτες διακοπές τους για το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να κάνουν βόλτες στην παραλία, προκαλώντας, άθελά τους τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά αφού πρόκειται για άκρως εντυπωσιακές παρουσίες. Δείτε τις φωτογραφίες της gallery και θα συμφωνήσετε και εσείς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved