My Style Rocks: Η Μαρία Λέκα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)
G-Sexy

My Style Rocks: Η Μαρία Λέκα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)

Θυμάστε τη Μαρία Λέκα από το τελευταίο My Style Rocks; Και να μη τη θυμάστε, θα σας θυμήσουμε εμείς τις τέλειες αναλογίες που διαθέτει η γνωστή fashion expert, όπως τουλάχιστον μας αυτοσυστήθηκε μέσα από το ριάλιτι μόδας. 

Η όμορφη μελαχρινή η οποία μετά τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει περισσότερο, τη μόδα και να αφήσει στην άκρη οτιδήποτε άλλο, βρέθηκε για μίνι διακοπές στη Μύκονο.

Και ως fashion expert η Μαρία Λέκα δεν θα μπορούσε παρά να εμφανιστεί στην παραλία με την πιο must τάση της μόδας σε beach wear που είναι το λευκό μπικίνι.

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να αγχώνονται γιατί πιστεύουν πως το λευκό χρώμα στα μαγιό τονίζει, όμως η Μαρία δεν έδειξε να το φοβάται καθόλου.

Και γιατί άλλωστε να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια επιλογή στην παραλία.

Η Μαρία σαγήνευσε τον φωτογραφικό φακό αλλά και τους υπόλοιπους λουόμενους που δεν μπορούσαν εύκολα να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Το ίδιο, θα συμβεί και με εσάς όταν θα δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved