Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια άναψε φωτιές στη Μύκονο με τις σέξι εμφανίσεις της! (photos)
G-Sexy

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια άναψε φωτιές στη Μύκονο με τις σέξι εμφανίσεις της! (photos)

Φέτος, δεν... προλαβαίνουμε να απαθανατίζουμε σέξι κορμιά και άψογες εμφανίσεις στις παραλίες, ειδικά της Μυκόνου

Τώρα, ήρθε η σειρά πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με την ultra sexy εμφάνισή της στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο.

Η εν λόγω εντυπωσιακή κυρία, εμφανίστηκε με αρχαιοελληνικού στυλ μπικίνι σε λευκό με χρυσές λεπτομέρειες το οποίο αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Και όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε τα βλέμματα, ειδικά του ανδρικού πληθυσμού που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η όμορφη τραγουδίστρια, φέτος το καλοκαίρι έχει χαρίσε πολύ... δυνατές συγκινήσεις στους followers της αφού δεν σταματά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της με μαγιό. Σε όλες τις πόζες της είναι έκδηλο το σεξ απίλ της αλλά και το... ταλέντο της να μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό που έχει απέναντί της.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr πάντως, την "τσάκωσε" στα καλύτερά της, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο που τόσο πολύ αγαπά. Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι για τι ακριβώς μιλάμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved