Έσκυψε και... αναστέναξε η Μύκονος! (photos)
G-Sexy

Έσκυψε και... αναστέναξε η Μύκονος! (photos)

Η παρουσία της στη Μύκονο από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν έχει φέρει πολλές... ταραχές αλλά καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με την πιο πρόσφατη που έτυχε να... σκύψει. Το φωτογραφικό "κλικ" πρόλαβε την... άτυχη στιγμή της και το αποτέλεσμα ήταν η θερμοκρασία να χτυπήσει κόκκινο!  

Η εν λόγω παρουσιάστρια το φετινό καλοκαίρι έχει φέρει απίστευτο... καύσωνα στο νησί των ανέμων με τις σέξι εμφανίσεις της που η μία είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Pasaji στον Ορνό να απολαμβάνει μαζί με τον σύντροφό της τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο. Φορώντας ένα animal print μαγιό και ένα υπέροχο καφτάνι που είχε συνδυάσει άψογα, η εν λόγω ξανθιά καλλονή έγινε το επίκεντρο ενδιαφέροντος όλων. Και πώς να μην γίνει όταν μιλάμε για μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ με τέλειες αναλογίες και άψογο στυλ;

Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για μία από τις πιο καυτές παρουσίες του φετινού καλοκαιριού και ας μην την παρακολουθούμε πλέον στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved