Μακράν η καλύτερη εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο με καυτό μπικίνι! (photos)
G-Sexy

Μακράν η καλύτερη εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο με καυτό μπικίνι! (photos)

Την έχουμε συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις αλλά ποιος θα περίμενε πως θα δημιουργούσε... καύσωνα με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στη Μύκονο η Ιωάννα Τούνη

Η σέξι πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία πλέον είναι και η πιο δημοφιλής από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, έκανε ακόμη μία εμφάνιση στην παραλία του Ορνού στο Pasaji και φυσικά βρέθηκε στο επίκεντρο μιας και η εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Όχι μόνο επειδή είναι έτσι και αλλιώς πολύ εντυπωσιακή η παρουσία της αλλά και επειδή το μπικίνι που είχε επιλέξει για τις βουτιές της εκείνη την ημέρα αναδείκνυε άψογα τις τέλειες αναλογίες της.

Η Ιωάννα, η οποία είναι σε μόνιμη σχέση με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να προκαλεί... πανικό με κάθε εμφάνισή της, όμως είναι αφοσιωμένη στον σύντροφό της με τον οποίο ταξιδεύουν πάντα μαζί για Μύκονο ώστε να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.

Ο φωτογραφικός φακός, βέβαια, στάθηκε... τυχερός αυτή τη φορά και τη βρήκε μόνη στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου που τόσο πολύ αγαπά.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved