My Style Rocks: Μας «κόλασαν» οι αρετουσάριστες φωτογραφίες πρώην παίκτριας (Photos)
G-Sexy

My Style Rocks: Μας «κόλασαν» οι αρετουσάριστες φωτογραφίες πρώην παίκτριας (Photos)

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks και ήταν από τις παίκτριες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τόσο με τις εμφανίσεις της όσο και με τον χαρακτήρα της.

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» στην παραλία του Ορνού στο Pasaji με υπέροχο γαλάζιο μπικίνι να απολαμβάνει τις βουτιές της.

Όσο για το κορμί της, τι να πει κανείς;

Οι φωτογραφίες, όπως κι εσείς θα δείτε είναι αρετουσάριστες και εκείνη αψεγάδιαστη!

Έχει τις κλασσικές μεσογειακές καμπύλες που κάνουν κάθε γυναίκειο κορμί σέξι και θελκτικό!

Πρόκειται για την Τζίνα Δημητρακοπούλου. Η όμορφη fashion blogger και vlogger σε πρόσφατο βίντεο που η ίδια ανέβασε αποκάλυψε την προσωπική της περιπέτεια.

«Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα εντελώς προσωπικό θέμα με σκοπό να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ μέσα από τα δικά μου βιώματα. Θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πως αντιμετωπίζετε το θέμα της αναπαραγωγής γιατί είναι ένα από τα πιό ευαίσθητα ζητήματα για τη ζωή ενός ζευγαριού και της γυναίκας.

Γι'αυτό πριν ρωτήσετε κάποιον πότε θα κάνει παιδιά σκεφτείτε ότι μπορεί να τον πληγώσετε. Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν συχνά γυναίκες οι οποίες έχουν παιδιά ή εγγόνια. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία θέλω να σκεφτείς πως θα ένοιωθες αν δεν μπορούσες να τα έχεις όλα αυτά... Ευχαριστώ και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου πέρασε από το μυαλό...», είχε πει.


Απολαύστε την με μαγιό στην παραλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved